News

FOTO / BOMBELE SEXY distrug FOTBALIŞTII

Mulţi jucători din Liga 1 s-au întors în anonimat după ce s-au cuplat cu cele mai mediatizate femei din showbiz. Nume grele precum Adrian Cristea, Mihai Costea sau Mihai Răduţ se luptă cu...
21.09.2014 | 12:36

Mulţi jucători din Liga 1 s-au întors în anonimat după ce s-au cuplat cu cele mai mediatizate femei din showbiz. Nume grele precum Adrian Cristea, Mihai Costea sau Mihai Răduţ se luptă cu mediocritatea după ce au avut în pat bombele sexy ale patriei.

1

 

crudu

Mihai Costea a venit, în urma cu trei ani, la Steaua, în postura de mare vedeta. După ce l-a transferat pe bani grei de la Craiova, Gigi Becali credea că a dat lovitura şi işi freca deja mîinile de plăcere cînd se gîndea cîte milioane de euro îi va aduce atacantul. Din păcate, socoteala din tîrg nu s-a potrivit deloc cu cea a latifundiarului din Pipera, căci Nilă, după un start bun de campionat, a căzut în plasă… Danielei Crudu! Jucătorul oltean s-a îndragostit lulea şi a uitat de fotbal, deşi toată lumea, inclusiv patronul clubului, a încercat să îl determine să o lase pe brunetă. Aşa se face că amorezat peste măsură, Mihai s-a ratat ca jucător şi nu s-a mai regăsit nici în ziua de azi.

2

 

Bianca-Drăguşanu

Adrian Cristea este un alt caz celebru de fotbalist genial ajuns un anonim. “Prinţul” era considerat acum cinci ani viitorul Hagi, un jucător de valoare, cu potenţial să ajungă la o echipă mare de afară. Din nefericire, viaţa de noapte a Capitalei şi-a pus amprenta asupra prestaţiilor sale, în plus relaţia cu Bianca Drăguşanu i-a fost fatală. Nimic nu i-a mai ieşit lui Adi pe teren, s-a remarcat doar la rubricile mondene prin scandaluri amoroase şi sexuale. Aşa că, acum, în loc de zeu al gazonului, el este doar un fotbalist la modesta Chiajna.

3

 

madalinapamfile-1377786796

Fundaşul Gabi Matei a venit şi el cu surle şi trîmbiţe la Steaua, dar în loc să îşi vadă de fotbal, omu’ a stat mai mult cu ochii pe la televizor, pentru a vedea care duduie e mai tare în ţara asta în showbiz. Şi cum a butonat el telecomanda, a rămas la show-urile “păcătoase” ale asistentei Pamfile şi, fireşte, i s-a înfierbîntat sîngele în vene. Matei a căutat-o pe Mădălina, a vrăjit-o pe fată, s-a cuplat cu ea, dar a şi terminat-o cu cariera de jucător.

4

 

article_385649_2

Cristi Daminuţă a venit vedeta din Italia şi a ajuns în România un terminat. Jucătorul care a cochetat cu Dinamo la 18 ani a ales drumul performanţei, dar numai cu bombe sexy. Iar omu’ nu a prea ratat nimic, de la Bianca Drăguşanu, Andreea Tonciu sau Daniela Crudu şi, ultima pe listă, Mădălina Pamfile. Deh, s-a descurcat bine, dar nu a rămas cu niciuna.

5

 

andreea-tonciu-la…poliţie-după-cei-a-fost-furat-căţelul_03

Nicolae Mitea încheie şirul vedetelor distruse de viaţa de noapte şi femeile alese. În cazul său, după ce s-a despărţit de Raluca de la Bambi, mijlocaşul a fost atras iremediabil de Andreea Tonciu! Relaţia nu a fost de bun augur, întrucat Nicki nu şi-a mai revenit niciodată ca fotbalist, în schimb, s-a remarcat la rubrica mondenităţi, semn că acolo era locul potrivit pentru el.

sursa: wowbiz.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!