Foto. Cadoul lui Maradona pentru fiul lui Messi. Va fi fotbalist?

Iuliana Spirache   
in Galerie foto
11/03/2018, 15:35
Foto. Cadoul lui Maradona pentru fiul lui Messi. Va fi fotbalist? GALERIE FOTO

Diego Maradona nu a ezitat să-i transmită un mesaj prin care îl felicită pe Leo Messi pentru venirea pe lume a lui Ciro, cel mai nou membru din familia argentinianului de la Barcelona. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS.

Fostul mare fotbalist al naţionalei Argentinei a postat un mesaj pe un site de socializare pentru Leo Messi şi familia lui. Acesta i-a pregătit lui Ciro o pereche de botoşei în culorile Argentinei, semn că Maradona speră ca micuţul să-i calce pe urme tatălui său.

Maradona se bucură pentru “reuşita” lui Leo Messi din afara terenului

Alături de imaginea în care apăreau botoşenii pregătiţi pentru Ciro, Maradona a adăuga şi următorul mesaj. “Bine ai venit, Ciro! Felicitări Antonella şi Leo”, este mesajul postat de fostul mare fotbalist.

 

 

 

Ştirea MOMENTULUI

„Planic, aproape de transfer”. Presa străină anunță că FCSB renunță la fundașul sârb

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×