Foto. Ce a făcut Băluţă la două zile după ce a “sărit” la Mangia

FANATIK CONFIRMAT
Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
11/04/2018, 15:09
Foto. Ce a făcut Băluţă la două zile după ce a “sărit” la Mangia GALERIE FOTO

FANATIK.RO a anunţat că Devis Mangia a decis să-l scoată din lot pe Alex Băluţă după meciul FCSB – CS Universitatea Craiova, scor 2-0,  dar şi să-l amendeze pe fostul căpitan al oltenilor – vezi aici detalii.  Astfel, pe mijlocaşul ofensiv în vârstă de 25 de ani l-au costat destul de scump declaraţiile la adresa antrenorului italian.

Alexandru Băluţă s-a pregătit separat de restul coechipierilor săi, la cantonamentul din Lunca Jiului, supravegheat de un preparator fizic şi un kinetoterapeut. Mai mult, prosport anunţă că Băluţă va lipsi de la meciul de sâmbătă, cu CSM Politehnica Iaşi, dar ar putea reveni la turul semifinalei Cupei României, atunci când oltenii vor juca împotriva Botoşaniului. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Alţi doi “olteni” vor fi amendaţi

Pe lângă Alexandru Băluţă, FANATIK.RO a aflat că alţi doi jucători importanţi ai Craiovei urmează să fie amendaţi de clubul oltean. Este vorba despre Alexandru Mateiu şi Kelic, iar sumele fiind undeva la 5.000 de euro de jucător. Primul va fi penalizat pentru că ar fi gesticulat nervos în direcţia lui Mangia, iar Kelic pentru că a vociferat în momentul schimbării – vezi detalii. 

Sursă foto: prosport

Închide ×