Mourinho sare la gâtul arbitrului: "Gol din ofsaid şi respect peste măsură pentru Ronaldo"

UPDATE: După meci, Jose Mourinho a criticat vehement arbitrajul. Atât pentru faptul că Real a marcat primul gol din ofsaid, dar şi pentru faptul că după intrarea pe teren a lui Cristiano Ronaldo, în ultimele zece minute ale partidei, centralul ar fi arătat deosebit respect faţă de portughez şi i-ar fi acordar acestuia multe lovituri libere cu uşurinţă. 

"Cand a intrat Cristiano, arbitrul a decis sa-si arate respectul fata de acest jucator exceptional si jocul s-a sfarsit, pentru ca de fiecare data cand Ronaldo a vrut, a fost lovitura libera. Dar le-am dat o replica buna. Baietii mei au motive sa fie dezamagiti, e normal sa fii asa cand pierzi, dar trebuie sa plece optimisti si mandri. Chiar am luptat, pana cand a intrat Cristiano pe teren.

Cred ca ne-am descurcat bine. Am pierdut la un gol, rezultatul a fost strans. Unul dintre goluri a fost din ofsaid. Cu o buna analiza, ar fi fost 1-1 si ar fi fost prelungiri. Cred ca puteam sa marcheze mai multe goluri, dar si noi puteam sa mai inscriem.

Am avut o perioada in care au dominat, la jumatatea primei reprize; noi am dominat la jumatatea reprizei secunde. La inceputul meciului a fost echilibru. Am jucat impotriva unei echipe pline de fotbalisti fantastici"

Cristiano Ronaldo a început Supercupa Europei pe banca de rezerve, întrucât în dimineaţa meciului a alunecat şi a resimţit dureri, acesta a intrat pe teren în minutul 83, în locul lui Benzema, la scorul de 2-1 pentru Real Madrid, aşa cum s-a şi terminat, de altfel.

La sfârşitul primei părţi a jocului, Cristiano Ronaldo şi Jose Mourinho s-au întâlnit la intrarea spre tunelul care duce la vestiare. Cei doi s-au îmbrăţişat şi au schimbat câteva vorbe.

15022214303694

Pe lângă faptul că amândoi sunt portughezi, Jose Mourinho l-a antrenat pe Cristiano Ronaldo în perioada 2010-2013, când ”The Special One” a fost antrenor lui Real Madrid!

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30
Liga Nationala ASC Corona Brasov - SCM Craiova
1 EUR4.6573 lei-0,0026
1 USD3.8067 lei-0,0115
1 XAU163.7883 lei+0,1902