Foto. Ce i-au învăţat Reghe şi staff-ul său pe arabi după victorie

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
29/03/2018, 22:15
Foto. Ce i-au învăţat Reghe şi staff-ul său pe arabi după victorie GALERIE FOTO

Laurenţiu Reghecampf, fostul antrenor de la FCSB, a reuşit să-şi treacă în cont un nou trofeu în Emiratele Arabe Unite, deşi formaţia pregătită de el a jucat în nouă oameni – vezi aici mai multe detalii. 

Al Wahda, echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf s-a impus cu scorul de 2-1, în finala Cupei Ligii Emiratelor, împotriva celor de la Al Wasl. Astfel, antrenorul român a ajuns la două trofee într-un singur sezon, după ce a mai câştigat şi Supercupa Emiratelor Arabe Unite.

Au făcut hora la mijlocul terenului

La finalul meciului, după ce membrii staff-ului şi jucătorii de la Al Wahda au primit medaliile de învingători, Laurenţiu Reghecampf i-a învăţat pe arabi să facă hora la mijlocul terenului. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×