Life

Foto. Ce s-a ales de bărbatul care s-a căsătorit cu prima soție a lui Hagi! Ovidiu e consultant financiar

Prima soție a lui Gheorghe Hagi este fericită acum alături de Ovidiu, un bărbat de 57 de ani cu care are două fete.
12.09.2021 | 09:00
Foto. Ce s-a ales de bărbatul care s-a căsătorit cu prima soție a lui Hagi! Ovidiu e consultant financiar
După căsnicia ratată cu Hagi, Leni și-a refăcut viața alături de Ovidiu
ADVERTISEMENT

Imediat după ce Gheorghe Hagi a semnat cu Real Madrid, în vara lui 1990, ”Regele” și-a programat și nunta cu frumoasa Leni Celnicu. Desfășurată într-o atmosferă festivă la Constanța, nunta s-a desfășurat după datinile machidonilor și a ținut două zile.

”Conform tradiţiei, sâmbătă seara, cu o zi înaintea “bairamului mare”, tinerii au petrecut separat. Familia şi prietenii lui Gheorghe Hagi, vreo 200 de persoane, s-au distrat la restaurantul constănţean “Rapsodia”. Mesenii au început să sosească de la 7:00 seara. Ca la orice nuntă, s-a început cu ceva “uşor”. Sandu Chiriţă, responsabilul restaurantului, şi Constantin Petre, maestrul bucătar, au luat ochii nuntaşilor cu brânzeturi speciale spaniole. Au urmat tradiţionalele sărmăluţe şi fripturi. S-a băut mai ales vin românesc (Oltina, Murfatlar, Fetească Albă de Medgidia)”, nota presa vremii.

”La cererea nuntaşilor, orchestra a cântat până dimineaţa când melodii tradiţionale machedone, când din foclorul românesc dobrogean. Muzicanţii de la Gramoste, formaţie alcătuită din şase machedoni originari din satele Sinoe, Săcele, Ceamurlia, Lăstun, Beidaud, Stejarul, i-au fermecat pe nuntaşi”, se amintea în ziare despre fericitul eveniment.

ADVERTISEMENT

Nunta lui Hagi cu Leni a durat două zile

”La miezul nopţii, mirele, secondat de nunul mare, a plecat la petrecerea miresei, pentru a fi prezentat rudelor ei. Apropiaţii Elenei Celnicu, la fel de numeroşi, benchetuiau şi ei de zor, la braseria “Tabăra Nord” din staţiunea Mamaia. Hagi s-a întors la ai săi împreună cu aleasa inimii şi li s-a cântat “La Mulţi Ani!” în varianta machedonă (“Mulţîî anchi sbîneaţî”)”, povesteau cei prezenți la nunta anului.

Cununia religioasă s-a desfășurat duminică, la catedrala Arhiepiscopală Ortodoxă din oraș și a fost oficiată de părintele Viorel Ticu.

ADVERTISEMENT

”Frumuseţea miresei, eleganţa rochiei (comandată din Belgia), componenţa alaiului au fost comentate îndelung de gură-cască. La sfârşitul slujbei, aglomeraţia din faţa catedralei devenise insuportabilă. S-a renunţat la ideea furişării mirilor prin spatele bisericii, deoarece tânăra avea interdicţie să treacă prin altar. Aşadar, alaiul s-a scurs tot prin faţă, prin mulţimea “nuntaşilor” de ocazie”, încheiau relatarea ziarele de atunci.

Din păcate pentru miri, idila nu a rezistat timpului și după doar câteva luni divorțul era cuvântul de ordine în familia lui Gheorghe Hagi. În acte, însă, separarea a durat aproape 4 ani, procesul mutându-se prin diverse instanțe.

ADVERTISEMENT

400.000 de dolari l-a costat divorțul pe ”Rege”

Dezamăgită de faptul că Gheorghe Hagi nu-și făcea mai deloc timp pentru ea, dedicându-se doar fotbalului, Leni a dat câteva declarații dure la adresa partenerului ei, susținând că s-a simțit singură la Madrid, așa cum mărturisea chiar ea într-un întreg serial publicat de revista VIP.

Apoi, Leni s-a mulțumit cu cei 400.000 de dolari încasați la partaj, așa cum susținea presa în 1995, și și-a refăcut viața alături de Ovidiu, un coleg cunoscut la facultate, la ASE.

ADVERTISEMENT

“Ne cunoastem de aproape 18 ani, aveam aceiasi prieteni, insa de un an suntem impreuna si ne-am dat seama ca suntem facuti unul pentru celalalt, asa ca ceea ce s-a intamplat astazi este un lucru firesc. Ne iubim prea mult pentru a sta departe unul de celalalt“, mărturisea Leni despre al doilea soț.

Actualul soț al lui Leni e mândru de familia lui

De peste două decenii director în cadrul unei cunoscute bănci din România, Leni a devenit mama a două fete și este fericită alături de Ovidiu, consultant financiar la o societate de asigurări. Al doilea soț al lui Leni, de 14 ani angajat la același loc de muncă, câștigă circa 1000 de euro lunar.

ADVERTISEMENT

La capitolul pasiuni, Ovidiu – care a făcut un master de “Dreptul afacerilor în societatea informațională”, după ce a terminat ASE-ul – a trecut șahul, lectura și sportul, iar la mari realizări – ”întemeierea unei familii reușite”. 

Și Gheorghe Hagi a depășit rateul sentimental din 1990 și s-a însurat în 1995 cu Marilena Vlahbei, cu care are doi copii, Kira (actriță și regizoare) și Ianis (fotbalist consacrat la Rangers și în echipa națională).

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri