Imediat după ce Gheorghe Hagi a semnat cu Real Madrid, în vara lui 1990, ”Regele” și-a programat și nunta cu frumoasa Leni Celnicu. Desfășurată într-o atmosferă festivă la Constanța, nunta s-a desfășurat după datinile machidonilor și a ținut două zile.
”Conform tradiţiei, sâmbătă seara, cu o zi înaintea “bairamului mare”, tinerii au petrecut separat. Familia şi prietenii lui Gheorghe Hagi, vreo 200 de persoane, s-au distrat la restaurantul constănţean “Rapsodia”. Mesenii au început să sosească de la 7:00 seara. Ca la orice nuntă, s-a început cu ceva “uşor”. Sandu Chiriţă, responsabilul restaurantului, şi Constantin Petre, maestrul bucătar, au luat ochii nuntaşilor cu brânzeturi speciale spaniole. Au urmat tradiţionalele sărmăluţe şi fripturi. S-a băut mai ales vin românesc (Oltina, Murfatlar, Fetească Albă de Medgidia)”, nota presa vremii.
”La cererea nuntaşilor, orchestra a cântat până dimineaţa când melodii tradiţionale machedone, când din foclorul românesc dobrogean. Muzicanţii de la Gramoste, formaţie alcătuită din şase machedoni originari din satele Sinoe, Săcele, Ceamurlia, Lăstun, Beidaud, Stejarul, i-au fermecat pe nuntaşi”, se amintea în ziare despre fericitul eveniment.
”La miezul nopţii, mirele, secondat de nunul mare, a plecat la petrecerea miresei, pentru a fi prezentat rudelor ei. Apropiaţii Elenei Celnicu, la fel de numeroşi, benchetuiau şi ei de zor, la braseria “Tabăra Nord” din staţiunea Mamaia. Hagi s-a întors la ai săi împreună cu aleasa inimii şi li s-a cântat “La Mulţi Ani!” în varianta machedonă (“Mulţîî anchi sbîneaţî”)”, povesteau cei prezenți la nunta anului.
Cununia religioasă s-a desfășurat duminică, la catedrala Arhiepiscopală Ortodoxă din oraș și a fost oficiată de părintele Viorel Ticu.
”Frumuseţea miresei, eleganţa rochiei (comandată din Belgia), componenţa alaiului au fost comentate îndelung de gură-cască. La sfârşitul slujbei, aglomeraţia din faţa catedralei devenise insuportabilă. S-a renunţat la ideea furişării mirilor prin spatele bisericii, deoarece tânăra avea interdicţie să treacă prin altar. Aşadar, alaiul s-a scurs tot prin faţă, prin mulţimea “nuntaşilor” de ocazie”, încheiau relatarea ziarele de atunci.
Din păcate pentru miri, idila nu a rezistat timpului și după doar câteva luni divorțul era cuvântul de ordine în familia lui Gheorghe Hagi. În acte, însă, separarea a durat aproape 4 ani, procesul mutându-se prin diverse instanțe.
Dezamăgită de faptul că Gheorghe Hagi nu-și făcea mai deloc timp pentru ea, dedicându-se doar fotbalului, Leni a dat câteva declarații dure la adresa partenerului ei, susținând că s-a simțit singură la Madrid, așa cum mărturisea chiar ea într-un întreg serial publicat de revista VIP.
Apoi, Leni s-a mulțumit cu cei 400.000 de dolari încasați la partaj, așa cum susținea presa în 1995, și și-a refăcut viața alături de Ovidiu, un coleg cunoscut la facultate, la ASE.
“Ne cunoastem de aproape 18 ani, aveam aceiasi prieteni, insa de un an suntem impreuna si ne-am dat seama ca suntem facuti unul pentru celalalt, asa ca ceea ce s-a intamplat astazi este un lucru firesc. Ne iubim prea mult pentru a sta departe unul de celalalt“, mărturisea Leni despre al doilea soț.
De peste două decenii director în cadrul unei cunoscute bănci din România, Leni a devenit mama a două fete și este fericită alături de Ovidiu, consultant financiar la o societate de asigurări. Al doilea soț al lui Leni, de 14 ani angajat la același loc de muncă, câștigă circa 1000 de euro lunar.
La capitolul pasiuni, Ovidiu – care a făcut un master de “Dreptul afacerilor în societatea informațională”, după ce a terminat ASE-ul – a trecut șahul, lectura și sportul, iar la mari realizări – ”întemeierea unei familii reușite”.
Și Gheorghe Hagi a depășit rateul sentimental din 1990 și s-a însurat în 1995 cu Marilena Vlahbei, cu care are doi copii, Kira (actriță și regizoare) și Ianis (fotbalist consacrat la Rangers și în echipa națională).