FOTO. Ce vandali! Din statuia lui Messi au mai rămas doar picioarele şi mingea

Cu siguranţă, nici 2017 nu a început prea bine pentru starul Barcelonei, argentinianul Lionel Messi. Cristiano Ronaldo, marele rival de la Real Madrid, tocmai ce a mai adăugat un trofeu la panoplia şi aşa bogată pe anul trecut, cîştigînd FIFA Best Player, echipa catalană este şi furată de arbitri, dar nici nu îşi găseşte ritmul obişnuit, iar acum s-a mai adăugat o neplăcere.

CLICK GALERIE FOTO

Messi a fost informat că din statuia sa, ridicată în parcul din centrul capitalei Argentinei, Buneos Aires, în vara lui 2016, după ce îşi anunţase, la finalul meciului cu Chile, retragerea din echipa naţională, a fost teribil vandalizată.

Statuile altor sportivi au rămas intacte

Mai precis, din statuie mai există la acest moment doar picioarele şi mingea, de fapt, cum, cu umor spun englezii de la The Sun, ceea ce îl defineşte pe Messi. Capul, braţele şi restul corpului au dispărut. Alături de statuia sa se mai află cele ale fostului mare campion de Formula 1, Juan Manuel Fangio, a celui mai bun baschetbalist, Emanuel Ginobili şi a ex-tenismanei Gabriela Sabatini, una dintre cele mai frumoase jucătoare din  istoria circuitului feminin WTA. Acestea însă sînt intacte, doar monumentul fotbalistului fiind cel distrus.

Primăria Buenos Aires a anunţat că a demarat deja proiectul de refacere cît mai rapid a statuii.

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231