News

Foto. Cine e fata care l-a omorât pe bărbatul din Piatra Neamț care a încercat să o violeze

Un caz cutremurător s-a petrecut, luni noaptea, în Piatra Neamț, când o fată de 16 ani a omorât cu cuțitul un bărbat care o invitase la el acasă și care a încercat să profite de ea.
17.08.2021 | 20:45
Foto. Cine e fata care l-a omorât pe bărbatul din Piatra Neamț care a încercat să o violeze!
ADVERTISEMENT

Azi noapte, în jurul orei 1:00, un apel la 112 a semnalat o crimă într-un bloc situat în centrul orașului Piatra-Neamț. Cea care a anunțat autoritățile a fost Alexandra, o fată de 16 ani care a declarat că fusese sechestrată de un bărbat care încercase să o violeze.

Veniți la fața locului, mascații au spart inițial o ușă greșită, intrând peste un bărbat fără legătură cu cazul. Până la urmă, mascații au nimerit adresa la care au găsit-o pe Alexandra, dar și pe Lucian, înjunghiat, bărbatul de 41 de ani care locuia acolo.

ADVERTISEMENT

Alexandra plecase de acasă să își caute de muncă

Potrivit polițiștilor, Alexandra plecase de acasă de câteva zile, să-și caute de muncă, motiv pentru părinții ei, care nu știau nimic de intențiile fetei, să anunțe Poliția pentru a-și găsi copilul dispărut.

Numai că Alexandra, descoperită de polițiști la o amică, nu a vrut să revină în sânul familiei, preferând compania unei verișoare din comuna Dochia. În căutarea unui job, adolescenta a intrat în legătură cu Lucian, un bărbat de 41 de ani, originar din Brașov, care i-a promis un loc de muncă și a invitat-o pe Alexandra în locuința lui închiriată de pe strada Mihai Eminescu din Piatra-Neamț.

ADVERTISEMENT

Fata de 16 ani a sunat la 112 după ce l-a înjunghiat pe agresor

Potrivit unor surse din anchetă, citate de presa locală, Lucian ar fi încercat să o abuzeze sexual pe tânără, care a încercat să fugă din casă, dar nu a reușit, pentru că ușa de la intrare era încuiată. Disperată, Alexandra a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe individ, după care a sunat poliția, le-a dat adresa și a explicat ce s-a întâmplat.

”Când au intrat în casă, echipele de intervenție au găsit bărbatul în vârsta de 41 de ani, întins pe jos, în hol, într-o baltă de sânge (cu plăgi la nivelul toracelui), iar într-una dintre camere se afla fata care sunase la 112”, așa suna comunicatul poliției legat de acest caz dramatic.

ADVERTISEMENT

Alexandra câștiga 100 de lei pe zi de la un patron din Piatra Neamț

Monica și Vasile, părinții minorei agresate, au declarat în această dimineață că fata lor nu i-a informat despre întâlnirea cu Lucian. Potrivit știri-neamț.ro, mama Alexandrei a declarat că fata ei lucra la un patron din oraș, care o plătea cu 100 de lei pe zi. Părinții au fost anunțați de întâmplare de către o verișoară a Alexandrei.

Și mama, și tatăl tinerei care l-a omorât pe Lucian erau foarte afectați de tragedie, mai ales că nu știau prea multe de fata lor în ultimul timp. Fire independentă și cu dorința clară de a lucra în străinătate, pentru un salariu mai bun, Alexandra mai are un frate mai mic.

ADVERTISEMENT