Sport

Foto. Cine este Valentina, focoasa iubită a celui mai scump transfer din 2023!

Valentina Cervantes, în vârstă de 22 de ani, este partenera lui Enzo Fernandez, fotbalistul al cărui transfer a devenit cel mai scump din Premier League.
01.02.2023 | 23:21
Valentina Cervantes, iubita lui Enzo Fernandez. Sursă foto: Instagram - @valucervantes.
ADVERTISEMENT

Enzo Fernandez a rupt barierele după transferul la Chelsea de la Benfica. Fotbalistul argentinian a devenit cel mai scump transfer făcut vreodată de o echipă din Premier League. Campionul mondial nu va călători singur la Londra, ci Valentina Cervantes, focoasa iubită în vârstă de 22 de ani, îi va fi alături.

Cine este Valentina Cervantes. A renunțat la studii pentru a-i fi alături lui Enzo Fernandez

Chelsea a fost cea mai activă echipă pe piața transferurilor după ce londonezii au spart banca și au cheltuit nu mai puțin de 300.000.000 de euro pe diverși fotbaliști. În vârful listei se află Enzo Fernandez. Campionul mondial a fost transferat pe Stamford Bridge de la Benfica în ultima zi de mercato pentru 121.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Campion mondial cu Argentina la Cupa Mondială, Enzo Fernandez, cel mai probabil, nu va merge singur la Londra. Valentina Cervantes, iubita fotbalistului, este așteptată să călătorească de la Lisabona la capitala Marii Britanii.

În vârstă de 22 de ani, Valentina Cervantes are o relație de patru ani cu Enzo Fernandez, iar în trecut aceasta a renunțat la studii pentru a călători în toată lumea alături de fostul fotbalist de la Benfica. Valentina Cervantes studia pentru a deveni profesoară de engleză, în urmă cu patru ani, când l-a cunoscut pe tânărul fotbalist.

ADVERTISEMENT

Valentina Cervantes și Enzo Fernandez au împreună o fiică, pe Olivia

În 2020, Valentina Cervantes a născut-o pe Olivia, pe care a dus-o pentru prima oară la un meci de fotbal al lui Enzo Fernandez înainte ca aceasta să împlinească doi ani. „Este uimitor cum ceva atât de mic te poate face să simți ceva atât de uriaș”, spunea la un moment dat Valentina Cervantes.

De asemenea, Valentina Cervantes și fiica sa l-au încurajat pe Enzo Fernandez în timpul Cupei Mondiale din Qatar. Mijlocașul a fost ales cel mai bun tânăr jucător al turneului după finala dramatică dintre Argentina și Franța.

ADVERTISEMENT

„CAMPIONII LUMII! Nu am cuvinte să descriu acest moment, mândru de tine și de tot ce ai realizat”, scria Valentina Cervantes pe Instagram după triumful Argentinei de la Cupa Mondială.

Iubita lui Enzo Fernandez este pasionată de modă

Valentina Cervantes, care are peste 528.000 de urmăritori pe Instagram, folosește celebra rețea de socializare pentru a posta fotografii alături de fiica sa, Olivia și de Enzo Fernandez.

ADVERTISEMENT

Când nu face asta, Valentina își împărtășește pasiunea pentru modă. Tânăra în vârstă de 22 de ani nu ezită să își etaleze brandurile pe care le are. Enzo Fernandez a semnat un contract cu Chelsea valabil până în 2031.

Echipa antrenată de Graham Potter va plăti în șase tranșe suma de 121.000.000 de euro pe care au plătit-o pentru Enzo Fernandez. Prima, în valoare de 45.000.000 de euro, va fi plătită la semnătură, în timp ce restul de cinci vor fi efectuate în părți egale.

ADVERTISEMENT
Tags: