Foto. Contra şi “tricolorii” i-au adus un ultim omagiu lui Nicolae Tilihoi

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
26/03/2018, 16:04
Foto. Contra şi “tricolorii” i-au adus un ultim omagiu lui Nicolae Tilihoi GALERIE FOTO

Nicolae Tilihoi a murit, fostul fundaş al Universităţii Craiova, a murit la vârsta de 61 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală necruţătoare – vezi aici detalii. “Tricolorii” au profitat de faptul că sunt în Bănie şi au mers să-i aducă un ultim omagiu fostului internaţional român.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al fostului mare jucător Nicolae Tilihoi se află la stadionul “Ion Oblemenco”, iar delegaţia echipei naţionale a României a mers la arenă pentru a depune o coroană la sicriul acestuia. Mai mult, “tricolorii” au aprins şi câte o lumănare pentru fostul internaţional român. VEZI ÎN GALERIA DE SUS MAI MULTE IMAGINI!

România se duelează cu Suedia

Echipa naţională a României se află în Craiova, acolo unde va primi vizita reprezentativei Suediei, marţi, 27 martie, de la ora 21.30, pe stadionul “Ion Oblemenco”, într-un meci amical. 

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×