Fotbal international

Ronaldo şi-a înnebunit fanele. Starul lui Real s-a dezbrăcat într-o şedinţă foto

Cristiano Ronaldo este cunoscut pentru forma fizică perfectă şi de viaţa sănătoasă pe care o duce, dar a întrecut măsura la ultima şedinţă foto.
10.03.2018 | 09:17
Ronaldo sia innebunit fanele Starul lui Real sa dezbracat intro sedinta foto

Starul lui Real Madrid a ajuns la 33 de ani, dar arată mai bine decât colegii săi mult mai tineri din lotul echipei din Primera Division. Cristiano Ronaldo a participat la o şedinţă foto pentru lenjeria intimă CR7, iar fotografiile au pus pe jar toate femeile. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Atacantul naţionalei Portugaliei şi-a arătat muşchii bine definiţi într-o şendinţă foto prin care a lansat o nouă linie de lenjerie intimă pentru bărbaţi care îi poartă numele. Deşi nu era complet dezbrăcat, lusitanul a înfierbântat imaginaţia femeilor din întreaga lume.

“Am vrut să arăt cum mă relaxez acasă!”

Linia de lenjerie intimă pentru bărbaţi lansată de Cristiano Ronaldo va fi disponibilă zilele următoare şi este destinată perioadei primăvară – vară. “Am ales lenjerii  CR7 de diferite stiluri. Depinde de cum mă simt în fiecare dimineaţă. Mi-am dorit să aduc mai multă personalitate acestei campanii şi să arăt cum mă relaxez eu acasă.” 

 

Tags: