ADVERTISEMENT
Sporturi

Diana Belbiță, debut cu înfrângere în UFC! Mesajul transmis de româncă pe Instagram. VIDEO

Autor: Andrei Șchiopu | 19.10.2019 | 17:16
Diana Belbiţă. Sursă foto: plaztech.ro

Diana Belbiță a fost bătută crunt la debutul său în UFC de Molly McCann, adversara sa. Partida s-a terminat 26-30, dar românca a postat pe rețelele de socializare o imagine de la câteva ore după luptă, iar fanii au fost șocați de rănile pe care Diana le avea pe față.

ADVERTISEMENT

Fotografia Dianei Belbiță după debutul în UFC

Diana Belbiță a fost învinsă de englezoaica Molly MacCann, într-o luptă în care adversara a fost mai bună la sol. La câteva ore de la înfrângere, Belbiță a pus o poză cu ea pe Instagram alături de un mesaj pentru fanii ei: „Asta e poza aia pe care o așteptați toți după luptă. În caz că vă întrebați ce fac, mănânc ciocolată și înghețată știu tot ce înseamnă dulce”.

„Prințesa războinică” a devenit luptătoare profesionistă în anul 2014, având 12 victorii și 5 înfrângeri. E multiplă campioană națională, europeană și mondială la Kempo și kickboxing.

Imaginea şocantă a Dianei Belbiţă după înfrângerea din UFC. Sursă foto: instagram
Imaginea şocantă a Dianei Belbiţă după înfrângerea din UFC. Sursă foto: instagram

A încasat peste 100 de lovituri

Debutul în UFC a fost un coșmar pentru Diana Belbiță, care a încasat peste 100 de lovituri și anume 126, în timp ce doar 104 din loviturile trimise de ea și-au atins ținta. Cu toate acestea, Diana pare încrezătoare că lucrurile vor fi mai bune în viitor și va face uitată partida de la Boston. Totuși, ea a fost apreciată după înfrângerea Molly McCann de Daniel Cormier, cel care a comentat meciul cu Molly McCann de la UFC Boston.

ADVERTISEMENT

UFC Boston: Molly McCann vs Diana Belbiţă

Meatball!! Molly McCann secures her third win in a row at #UFCBoston!

Gepostet von UFC am Freitag, 18. Oktober 2019

Fostul campion UFC Heavyweight şi UFC Light Heavyweight a lăudat prestaţia româncei, care a impresionat prin acurateţea loviturilor şi prin capacitatea de a fi o bună încasatoare.

  • 23 de ani a împlinit Diana Belbiță pe 26 iunie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!