Sport

Diana Belbiță, debut cu înfrângere în UFC! Mesajul transmis de româncă pe Instagram. VIDEO

19.10.2019 | 17:16
Diana Belbita debut cu infrangere in UFC Mesajul transmis de romanca pe Instagram VIDEO
ADVERTISEMENT

Diana Belbiță a fost bătută crunt la debutul său în UFC de Molly McCann, adversara sa. Partida s-a terminat 26-30, dar românca a postat pe rețelele de socializare o imagine de la câteva ore după luptă, iar fanii au fost șocați de rănile pe care Diana le avea pe față.

Fotografia Dianei Belbiță după debutul în UFC

Diana Belbiță a fost învinsă de englezoaica Molly MacCann, într-o luptă în care adversara a fost mai bună la sol. La câteva ore de la înfrângere, Belbiță a pus o poză cu ea pe Instagram alături de un mesaj pentru fanii ei: „Asta e poza aia pe care o așteptați toți după luptă. În caz că vă întrebați ce fac, mănânc ciocolată și înghețată știu tot ce înseamnă dulce”.

ADVERTISEMENT

„Prințesa războinică” a devenit luptătoare profesionistă în anul 2014, având 12 victorii și 5 înfrângeri. E multiplă campioană națională, europeană și mondială la Kempo și kickboxing.

Imaginea şocantă a Dianei Belbiţă după înfrângerea din UFC. Sursă foto: instagram
Imaginea şocantă a Dianei Belbiţă după înfrângerea din UFC. Sursă foto: instagram

A încasat peste 100 de lovituri

Debutul în UFC a fost un coșmar pentru Diana Belbiță, care a încasat peste 100 de lovituri și anume 126, în timp ce doar 104 din loviturile trimise de ea și-au atins ținta. Cu toate acestea, Diana pare încrezătoare că lucrurile vor fi mai bune în viitor și va face uitată partida de la Boston. Totuși, ea a fost apreciată după înfrângerea Molly McCann de Daniel Cormier, cel care a comentat meciul cu Molly McCann de la UFC Boston.

ADVERTISEMENT

UFC Boston: Molly McCann vs Diana Belbiţă

Meatball!! Molly McCann secures her third win in a row at #UFCBoston!

Gepostet von UFC am Freitag, 18. Oktober 2019

Fostul campion UFC Heavyweight şi UFC Light Heavyweight a lăudat prestaţia româncei, care a impresionat prin acurateţea loviturilor şi prin capacitatea de a fi o bună încasatoare.

  • 23 de ani a împlinit Diana Belbiță pe 26 iunie