Life

Foto. Cu cine s-a afișat Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei. Imaginea a făcut furori pe Internet

11.12.2020 | 22:16
Foto Cu cine sa afisat Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei Imaginea a facut furori pe Internet
ADVERTISEMENT

Bogdan Mocanu, fostul concurent de la Puterea Dragostei, s-a afișat alături de o frumoasă blondină într-un restaurant de fițe din Capitală, imaginea făcând furori pe rețelele de socializare printre fanii tânărului. 

Manelistul apare într-o filmare alături de o tânără superbă, dar și celebrul său motan Gucci, care a fost răsfățat de  blondină întreaga seară. Fanii au început să se întrebe cine este tânăra care apare cu artistul, acesta precizând doar că animalul său de companie îi fură toate „gagicile”.

ADVERTISEMENT

Se pare că fostul concurent de la Kanal D a trecut peste despărțirea de Andra Volos cu care nu mai vede nicio cale de întoarcere. Acum internauții își pun semne de întrebare legat de blondina misterioasă, mai ales că postarea făcută de Bogdan Mocanu a venit la scurt timp după ce fosta iubită le-a arătat tuturor o surpriză romantică.

Bogdan Mocanu, imagine cu o femeie misterioasă. Cine este tânăra

Unii internauți sunt de părere că Bogdan Mocanu și-a găsit în cele din urmă fericirea, în timp ce alții sunt convinși că între cântăreț și blondină este numai o frumoasă prietenie. Așadar, mai există „voci” care spun că artistul este în continuare singur.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima oară când fostul concurent de la Puterea Dragostei apare în compania unor tinere misterioase, în urmă cu numai câteva luni fiind filmat în preajma unei brunete din Bârlad, zvonurile spunând că cei doi sunt  foarte apropiați.

Bogdan Mocanu în compania unei blondine misterioase
Blondina misterioasă care apare alintând pisicul lui Bogdan Mocanu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Motivul separării dintre Bogdan Mocanu și Andra Volos, foștii concurenți Puterea Dragostei

Bogdan Mocanu și Andra Volos au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din emisiunea matrimonială „Puterea Dragostei”, relația lor fiind presărată cu unele suișuri și coborâșuri. Tânărul a lăsat să se înțeleagă că fosta iubită l-a înșelat, fiind genul de persoană care nu poate trece peste asta.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă foștii concurenți de la Kanal D au ajuns să fie prieteni, manelistul apelând la fosta parteneră de viață în momentul în care a trebuit să plece din țară pentru câteva filmări. Andra Volos a fost cea care a avut grijă de motanul său.

„De data asta nu o să se mai întoarcă nimeni la nimeni! Eu nu o să mă mai întorc pentru că sunt un bărbat cu principii și ea nu o să se mai întoarcă pentru că e conștientă și ea că nu mai are niciun rost.

ADVERTISEMENT

Sper că e conștientă. Sper să-și găsească fericirea acolo unde a căutat-o. Nu are rost să intrăm în detalii”, a declarat Bogdan Mocanu în cadrul emisiunii „Totul despre Puterea Dragostei by Cornelia Ionescu”, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT