Pariuri sportive

FOTO / Culturiştii din fotbal! Ronaldo, Balotelli şi Hulk au făcut ISTORIE cu celebrările din timpul meciurilor!

Fotbaliştii au găsit de-a lungul timpului o mulţime de metode prin care să celebreze golurile. Acum, la mare modă e celebrarea golurilor prin care jucătorii îşi încordează muşchii în faţa...
18.01.2015 | 16:52

Fotbaliştii au găsit de-a lungul timpului o mulţime de metode prin care să celebreze golurile. Acum, la mare modă e celebrarea golurilor prin care jucătorii îşi încordează muşchii în faţa suporterilor.

Fizicul impresionant al unor fotbalişti fac din celebrarea în sine un eveniment. De-a lungul timpului, Cristiano Ronaldo, Mario Balotelli sau Diego Forlan au arătat atît calităţi fizice, dar şi calităţi de adevăraţi culturişti în timpul meciurilor. Ultimul intrat în acest club e sîrbul Dusan Tadic care şi-a arătat muşchii, la propriu şi la figurat pe Old Trafford, reuşind să înscrie golul victoriei lui Southampton la Manchester United.

tadic

Britanicii de la Daily Mail au făcut o compilaţie cu fotbaliştii care au făcut valuri în momentul în care şi-au încordat muşchii în faţa suporterilor şi a camerelor de filmat.

Numele fotbalistului brazilian Hulk este predestinat. Atacantul brazlian este o adevărată forţă a naturii, asta s-a văzut cel mai bine cînd a celebrat un gol marcat pentru Porto în faţa rivalei Benfica.

884323-14847649-640-360

 

Cristiano Ronaldo nu putea lipsi din acest top. Antrenamentele intense de la Real Madrid s-au văzut şi pe fizicul portughezului care a ales să îşi arate muşchii în finala Ligii Campionilor cu Atletico Madrid cîştigată cu 4-1.

image

Mario Balotelli a fost şi el protagonistul unei asemenea celebrări. A găsit momentul perfect în care să îşi arate muşchii, după golul marcat împotriva Germaniei în semifinala Euro 2012, cîştigată de Italia cu 2-1.

balotelli-hulk-celebration

 

Alţi jucători care au impresionat prin fizicul lor la celebrări sînt Zlatan Ibrahimovic, Alexis Sanchez sau Diego Forlan. Felul lor de a celebra arătîndu-şi muşchii le-au adus un plus important la capitolul imagine.

wip0506_02

 

BKGGwLzCQAAR0Xz

 

Alexis-Sánchez-Chile-va-al-Mundial-960x623

 

Nu doar fotbaliştii de top sînt recunoscuţi pentru fizicul impresionant. În tenis, Rafael Nadal şi Andy Murray nu impresionează doar pe teren, ci şi prin calităţi fizice.

nadal

 

Andy Murray flexes his biceps