Life

Foto. Cum arăta actuala soție a lui Mihnea Năstase înainte de operațiile estetice! Corina era de nerecunoscut

Mihnea, băiatul cel mic la lui Adrian Năstase, s-a căsătorit sâmbătă cu iubita lui, Corina Corolevschi. Înainte de idila cu fiul fostului premier, Corina arăta cu totul altfel.
06.09.2021 | 11:06
Corina și Mihnea se cunosc de 6 ani, din perioada în care lucrau la Bruxelles
ADVERTISEMENT

Sâmbătă a fost o zi specială pentru familia politicianului Adrian Năstase, pentru că mezinul Mihnea și aleasa lui, Corina Corolevschi, au avut parte de cununia civilă, ceremonie desfășurată la Primăria Sectorului 1 din Capitală.

Apoi a urmat cununia religioasă și petrecerea de la Clubul Diplomaților, unde familia Năstase a invitat doar apropiații cuplului. Mihnea Năstase și Corina Coroloveschi sunt împreună de 6 ani, cei doi hotărând să-și unească destinele anul trecut.

ADVERTISEMENT

Mihnea și Corina au lucrat împreună la Bruxelles

Mihnea și Corina s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni în perioada în care amândoi lucrau la Bruxelles, oraș în care au și locuit împreună în ultimii ani. De altfel, până în 2019, în guvernarea PSD, Mihnea a ocupat diverse funcții în delegația României de la Parlamentul European.

Actuala soție a lui Mihnea Năstase are în spate o carieră sportivă remarcabilă. Originară din Constanța, Corina s-a apucat de sport de 9 ani și a ajuns campioană națională la atletism, probele de viteză și șatefetă, renunțând însă la sportul de performanță acum un deceniu, după o accidentare serioasă.

ADVERTISEMENT

Înainte să se cupleze cu Mihnea Năstase, Corina era oricum o obișnuită a presei mondene din Constanța, pentru că tatăl ei, un potent om de afaceri din zonă, îi cumpărase un Bentley cu care tânăra făcea senzație.

Corina avea un Bentley cu numărul ”DOL”

Având la mașină numărul ”DOL”, Corina (31 de ani astăzi) s-a confruntat cu ceva necazuri după ce s-a stabilit în Capitală, pentru că s-a trezit de mai multe ori cu cauciucurile tăiate de un personaj misterios, neidentificat de polițiști.

ADVERTISEMENT

Cu puțin timp înainte să-l cunoască pe fiul lui Adrian Năstase, Corina se îndrăgostise de un algerian, cu care se întâlnise la București. ”Fostă campioană de atletism, Corina Corolevschi s-a cunoscut cu iubitul ei la Bucureşti. Cei doi formează un cuplu perfect, admirat de cei din jur. Tânărul a venit şi la Constanţa. Corina şi Yacine au petrecut un sejur la Istanbul, iar de curând, au fost la Palma de Mallorca”, nota presa despre aventura Corinei.

Înainte lui Mihnea a fost algerianul Yacine

”În vârstă de 25 de ani, Corina Corolevschi este în culmea fericirii, iar aceleaşi sentimente le trăieşte şi tânărul Yacine. Acesta e cu trei ani mai mare decât constănţeanca”,

ADVERTISEMENT

amintea presa locală despre idila tinerei.

Numai că apariția în cadru a lui Mihnea l-a scos în decor pe algerian, iar Corina și fiul fostului premier au pus bazele unei relații solide, împlinite sâmbătă prin cununia civilă.

Față de modul în care arăta pe vremea când practica atletismul, Corina este astăzi schimbată aproape în totalitate. Actuala soție a lui Mihnea a recurs la câteva operații estetice, ușor de observat în eventualitatea în care compari fotografiile Corinei din tinerețe cu cele de astăzi.

Mihnea a fost consilier la Parlamentul European, la cabinetul europarlamentarului Cătălin Ivan, salariul său de bază fiind de 1.600 de euro, la care se adaugau diverse facilități. Mihnea a terminat liceul Alpinum Zuoz din Elveția (2007-2011), toate taxele – 40.000 de euro pe an – fiind plătite de fundația D. Sturdza, așa cum nota chiar Adrian Năstase în declarația lui de avere din 2008.

Apoi, băiatul cel mic al lui Adrian Năstase a urmat un master la Școala de Economie și Științe Politice din Londra, unde un singur an de studiu a costat 15.000 de euro.

ADVERTISEMENT