Foto. Ana Ivanovic a revenit în sala de forţă după o săptămână de la naştere

Irina Aldea   
in Sporturi
27/03/2018, 17:51
Foto. Ana Ivanovic a revenit în sala de forţă după o săptămână de la naştere

Ana Ivanovic s-a retras din tenis în decembrie 2016, dar îi place să fie în formă fizică foarte bună, sănătoasă chiar şi acum. Fostul lider mondial a dat naştere primului său fiu, pe nume Luca, sâmbătă, 17 martie, la Chicago. La o săptămână după aceea, duminică, 25, a revenit deja la antrenament în sala de gimnastică practicând yoga şi alte exerciţii fizice.

Ivanovic este un exemplu perfect pentru toate femeile şi tinerele mămici care vor să revină la forma fizică de dinainte de sarcină. Fosta jucătoare din Serbia a revenit la doar o săptămâna de la naştere în sala de forţă şi spune că se simte foarte bine.

Ana şi Bastian, o familie fericită

Bastian Schweinsteiger, 33 de ani, fost internaţional german celebru, joacă acum la Chicago Fire. În trecut, a evoluat la Bayern Munchen, între 2002 şi 2015, şi Manchester United, 2015-2017. A fost căpitanul “naţionalei” din 2014 până în 2016, când a decis să renunţe la fotbalul internaţional, concentrându-se pe cariera la clubul american. Cei doi au fost la Belgrad în urmă cu o lună, unde s-au reunit cu familia Anei. Ea a avut o sarcină fără probleme şi puţin vizibilă. Înalta şi supla Ana şi-a păstrat silueta, burtica abia observându-se chiar şi cu puţin timp înainte de naşterea bebeluşului. Ana şi Bastian sunt împreună din 2014 şi s-au căsătorit pe 12 iulie 2016, la Veneţia.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali i-a decis soarta lui Meme Stoica! ”L-am sunat imediat”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×