News

Foto. Cum arată fratele lui Marcel Ciolacu. Mihai este cu 8 ani mai mare decât liderul PSD și a avut legături cu lumea muzicală

Marcel Ciolacu, liderul PSD, s-a născut și a crescut în Buzău, provenind dintr-o familie cu trei frați. Politicianul este cel mai mic din neam, frații lui fiind cu 5 și cu 8 ani mai în vârstă.
05.11.2021 | 13:43
Liderul PSD Marcel Ciolacu are doi frați mai mari
ADVERTISEMENT

Liderul PSD Marcel Ciolacu negociază în aceste momente formarea unui guvern alături de PNL, rivalii tradiționali. Ciolacu a preluat partidul după perioada Dragnea – Dăncilă, PSD reușind să obțină la ultimele alegeri, din decembrie 2020, cel mai bun scor electoral.

Ascensiunea lui Marcel Ciolacu în spațiul public a început în noiembrie 2005, când a ocupat pentru o lună funcția de prefect interimar al județului Buzău. Între 2008 și 2012, Ciolacu – de profesie jurist – a fost viceprimar al muncipiului Buzău.

ADVERTISEMENT

Căsătorit cu Roxana, cu care are un băiat, Filip, student la medicină, Marcel Ciolacu provine dintr-o familie în care el este cel mai mic dintre cei trei frați. Recent, politicianul a vorbit despre tatăl lui, care a murit în 2015.

Marcel Ciolacu: ”Tatăl meu a murit de cancer”

”Tatăl meu a murit de cancer, însă a reușit cu ajutorul echipei de la Fundeni să ducă acest cancer mai bine de 10 ani. Este acolo o echipă de profesionişti şi acelaşi tratament îl ai şi-n străinătate, şi în România. Sunt aceleaşi protocoale. Noi toți ne-am tratat în România.

ADVERTISEMENT

Și mama mea are ghinion să aibă cancer și se tratează tot în România. O duce cu demnitate. Este o boală ca orice altă boală, iar mama are un tonus foarte bun”, a dezvăluit Marcel Ciolacu într-o emisiune la Digi24.

Liderul PSD a evocat în emisiunea Ionelei Năstase și a lui Adi Hădean și amintirea copilăriei petrecute la Buzău. ”Erau dezavantaje că eram cel mai mic dintre frați, trebuia să duc mereu gunoiul, să merg la cumpărături… La noi în bloc, la Buzău, nu era niciodată ușa închisă la apartament. Ne înțelegeam foarte bine cu toții”, a mărturisit Marcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu: ”În familia mea suntem doar băieți!”

Cei doi frați ai lui Marcel Ciolacu sunt cu 5 ani, respectiv cu 8 ani mai mari decât politician. Cel mai mare dintre frații Ciolacu, Mihai, a devenit recent bunic, așa cum a dezvăluit în septembrie chiar liderul PSD.

”Nepoțelul meu, Achim Ioan! Un băiețel de nota 10! O minune trimisă de Dumnezeu! Așa arată fericirea”, a notat atunci Marcel Ciolacu în dreptul unei fotografii cu nepotul lui.

ADVERTISEMENT

”În familia noastră suntem doar băieți. Mihai Ciolacu, fratele meu cel mai mare, are un băiat pe care îl cheamă tot Mihai. El este tatăl băiețelului Achim Ioan. Pentru mama noastră este un moment special, deoarece este pentru prima oară străbunică”, a declarat ulterior Marcel Ciolacu pentru evz.ro.

Fratele mai mare al lui Ciolacu e apropiat de lumea artistică

În vârstă de 61 de ani, Mihai Ciolacu a terminat Colegiul Bogdan Petriceicu Hașdeu din Buzău, în 1979, lucrând după Revoluție, ani buni, la Fundația pentru Tineret Buzău.

Cu acest prilej, fratele mai mare al demnitarului a apucat să cunoască o mulțime de vedete din muzica autohtonă, prilej cu care s-a și fotografiat alături de nume mari ale rockului, precum Nicu Covaci sau Cristi Minculescu.

Mihai Ciolacu declară că este divorțat și lucrează la o companie de stat din Buzău. Potrivit declarațiilor lui Marcel Ciolacu, familia lor se adună mereu în jurul mamei, în casa părintească, de fiecare dată în prima zi de Paște și de Crăciun.

ADVERTISEMENT