Life

Foto. Cum arată proprietățile Andreei Esca de la Porumbacu! Prețuri de lux pentru viața ca la țară: ”700 de lei pe noapte”

Andreea Esca este un investitor dibace: a reușit, deja, să aibă profit din proprietățile pe care le are la Porumbacu, în Sibiu. E adevărat, prețurile pentru o noapte petrecută acolo costă pe măsură.
16.02.2022 | 14:23
Andreea Esca, investiție serioasă la Porumbacu Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, au decis, în urmă cu ceva timp, să investească în turism. La Porumbacu de Sus, în județul Sibiu, nu departe de locurile în care Prințul Charles al Marii Britanii are câteva proprietăți, știrista de la ProTv a creat un mic ”colț de Rai”.

Andreea Esca, profituri uriașe dintr-o afacere de la țară

Andreea Esca a deschis, în urmă cu doi ani, o afacere care produce bani serioși. Mai exact, firma pe care o deține alături de soțul ei, la Porumbacu de Sus, a reușit, în primul an fiscal de la înființare, să producă un profit considerabil.

ADVERTISEMENT

Deschisă în 2020, proprietatea vedetei Pro TV care oferă, conform codului CAEN, facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată a avut o cifră de afaceri de aproape 200.000 de lei (40.000 de euro) în doar câteva luni de activitate, ea fiind înființată după jumătatea anului.

Interesant este însă valoarea profitului pe care l-a avut firma Oberwood, cea deținută de Andrea Esca, cheltuielile realizate fiind, pare-se, minime. Astfel, conform raportărilor ANAF consultate de FANATIK, firma deținută de știrista Pro TV a obținut, în ultimul an fiscal declarat, un profit net de 138.980 lei, adică undeva în jurul a 27.000 de euro, o sumă deloc neglijabilă pentru doar maximum cinci luni de activitate.

ADVERTISEMENT

Din informațiile obținute de FANATIK, de-a lungul ultimelor luni, la Porumbacu au fost mai tot timpul clienți, afacerea fiind deosebit de rentabilă, mai ales că Andreea Esca a avut grijă să o promoveze suficient pe conturile ei de socializare și nu numai.

Proprietatea vedetei Pro TV e situată într-un cadru idilic

Întinsă pe o suprafață considerabilă, proprietatea vedetei Pro TV este situată într-un cadru cu adevărat idilic. În spatele căsuțelor înconjurate de un gard construit în stil țărănesc, din butuci de lemn, curge un pârâu cu apă cristalină.

ADVERTISEMENT
Esca
În spatele viluțelor amenajate de Andreea Esca curge un pârâu Foto: Fanatik

Locurile de cazare puse la dispoziția celor cu dare de mână beneficiază și de suficienți pomi fructiferi în jur, toamna fiind, probabil un anotimp în care musafirii se pot bucura de fructe, iar primăvara, de o explozie de flori.

Interior OberWood, proprietate Andreea Esca
Așa arată în interior una dintre căsuțe. Sursă foto: Booking

Pentru clienții care își doresc momente în care să se simtă aproape de natură, proprietatea vedetei Pro TV oferă mai multe căsuțe, amenajate în stil țărănesc ardelenesc, și câteva dependințe, totul fiind însă dotat cu cele necesare pentru un trai civilizat.

ADVERTISEMENT
Villă OberWood, Porumbacu, Sibiu
Dacă iubești stilul rustic, cu siguranță o să fii încântat de designul interior al căsuței. Sursă foto: Booking

Cum proprietatea este una de vis, prețurile sunt pe măsură, reporterii FANATIK aflând cum se desfășoară lucrurile la Porumbacu de Sus, acolo unde firma Andrei Esca (una dintre ele) își desfășoară activitatea.

700 de lei pentru o noapte în paradisul turistic al Andreei Esca

”În luna februarie este închis. Pentru martie, dacă doriți, se poate face rezervare. Costă 700 de lei pe noapte, fără mic dejun. Aveți unde să vă pregătiți mâncarea, căsuțele sunt dotate cu toate facilitățile”, ni s-a spus, sec, la telefon, în momentul în care am pus câteva întrebări despre o posibilă cazare la Oberwood, la Porumbacu de Sus din Sibiu.

700 de lei costă o noapte de cazare, fără mic dejun. Sursă foto: Booking

Andreea Esca, afaceri serioase în imobiliare, turism, cosmetice și televiziune

Cu un salariu devenit legendă la Pro TV – și niciodată dezvăluit – Andrea Esca și soțul ei au investiții în mai multe domenii. Pe lângă turism, Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, au investit în imobiliare, la Cluj, acolo unde închiriază mai multe proprietăți și, totodată, dezvoltă un hotel de lux.

Pe lângă investițiile din Cluj, Andreea Esca are grijă și de cele din București, vedeta Pro TV având în Capitală mai multe vile care valorează sute de mii de euro. La toate acestea se adaugă și firma pe care o are și se ocupă de activități de producție cinematografică, video și programe de televiziune și care, ani la rândul, a adus profituri uriașe în conturile familiei.

De asemenea, soțul Andreei Esca are o afacere serioasă în domeniul cosmeticelor de lux, iar profiturile au fost pe măsură, cifra de afaceri înregistrată fiind de ordinul zecilor de milioane de lei.

ADVERTISEMENT
Tags: