News

Foto. Cum arată și ce face fosta noră a lui Emil Constantinescu! Sana și Dragoș au divorțat cu mare scandal

Dragoș, fiul fostului președinte Emil Constantinescu, a avut o căsnicie trepidantă cu Sana Hendartono, o femeie cu care are un copil, acum în vârstă de 22 de ani.
19.09.2021 | 12:25
Dragoș Constantinescu este fiul lui Emil și al Nadiei Constantinescu
ADVERTISEMENT

Emil Constantinescu (81 de ani) a fost președinte al țării între 1996 și 2000, ajungând în fruntea statului într-o perioadă complicată. Profesor universitar din 1966 la Facultatea de Geologie, Emil Constantinescu are doi copii cu soția lui, Nadia Ileana: Dragoș Constantinescu și Norina Boru.

În momentul alegerii tatălui său în cea mai înaltă funcție în stat, Dragoș Constantinescu studia afacerile în Belgia, țară în care intenționa să se stabilească. La insistența părintelui, Dragoș s-a întors în România, prilej cu care a și cunoscut-o pe Sana, viitoarea lui soție.

ADVERTISEMENT

Dragoș s-a însurat cu fata secretarului Ambasadei Indoneziei

Relația dintre Sana și băiatul președintelui a evoluat rapid și s-a finalizat cu cununia discretă, de pe 15 decembrie 1999, desfășurată la Primăria Sectorului 1. Pentru Emil Constantinescu, tatăl lui Dragoș, a contat și faptul că Sana era fiica secretarului Ambasadei Indoneziei la București, nora lui provenind dintr-o familie cu stare.

Apariția copilului lor, Alex, se părea că le va desăvârși relația, dar din păcate nu a fost așa. În 2001, Dragoș, Sana și Alex au plecat la Praga, acolo unde fiul lui Constantinescu a prins un job bine plătit, după care familia s-a mutat din nou, de data asta în Belgia.

ADVERTISEMENT

La divorț, Constantinescu jr. a pretins pensie alimentară de la Sana

În Belgia, însă, a fost începutul sfârșitului pentru cuplu, problemele sentimentale accentuându-se și ducând inevitabil la divorț. La separare, una care i-a luat prin surprindere pe părinții celor doi, Dragoș Constantinescu a cerut custodia micuțului Alex, pe atunci în vârstă de 6 ani, dar și faptul ca instanța să o oblige pe Sana la plata unei pensii alimentare.

Absolventă a Liceului German din Capitală, dar și a Facultății de Medicină, secția Stomatologie, fosta noră a președintelui Emil Constantinescu a rămas o prezentă tonică. Astăzi în vârstă de 48 de ani, Sana a normalizat raporturile cu fiul ei, în vârstă de 22 de ani, cu care merge deseori în vacanțe.

ADVERTISEMENT

Până de curând, Sana era implicată într-o relație cu un regizor și producător video din Capitală, cu care apărea în ipostaze apropiate. Și despre Dragoș Constantinescu s-a vorbit, acum ani buni, despre faptul că ar fi avut o legătură cu actrița Ioana Ginghină, fosta parteneră de viață a lui Alexandru Papadopol.

Băiatul lui Emil Constantinescu, implicat în afaceri de anvergură

În ultimii ani, numele lui Dragoș Constantinescu se regăsea în cadrul a patru firme, în calitate de asociat sau administrator. Conform datelor de la Registrul Comerțului, era vorba de Domeniul Bogdan SA, Perpetuum Agri-Cultura, Casa Brătescu și Inbox Management.

ADVERTISEMENT

”Offshore-ul Renovatio a participat la înființarea unor firme-proiect dedicate parcurilor de energie eoliane sau solară, pe care apoi le vindea cu milioane de euro. Astfel,  vehiculul canadian de investiţii Transeastern Power Trust a convenit, în 2015, achiziţia a două parcuri de energie solară în România, de la RG Renovatio Group, pentru aproximativ 9,6 milioane de euro. Și în cadrul Domeniul Bogdan SA, fiul lui Emil Constantinescu este administratorul companiei care îl are ca acționar principal tot pe Silviu Bogdan Mihalcea Călinescu”, nota o anchetă a ziarului Libertatea.

”Dragoș Constantinescu este și asociat cu românul stabilit în Bahamas în cadrul societății Casa Brătescu. Aici, apare în acționariat și offshore-ul RG Renovatio Group Ltd. Fiul lui Emil Constantinescu, președinte al României între 1996-2000, mai deține ca acționar unic compania Inbox Management. Fostul șef al statului a fost supranumit și cel mai corect președinte pentru că nu a fost implicat în nicio afacere suspectă”, încheia sursa citată.

 

ADVERTISEMENT