Foto. Cum arăta un fotbalist de la Dinamo la 11 ani. E neschimbat!

Ionuţ Cataramă   
in Dinamo
14/03/2018, 15:47
Foto. Cum arăta un fotbalist de la Dinamo la 11 ani. E neschimbat! GALERIE FOTO

Diogo Salomao este unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul pregătit de Florin Bratu. Portughezul în vârstă de 29 de ani a ajuns la FC Dinamo Bucureşti în vara anului 2017, iar de atunci a bifat 28 de meciuri, a înscris 4 goluri şi a oerit 10 pase decisive.

Portughezul din lotul echipei din “Ştefan cel Mare” a ajuns la 29 de ani, iar astăzi a dezvăluit cum arăta în urmă cu 18 ani, la 11 ani. Diogo Salomao a postat o imagine pe un site de socializare din momentul în care a început fotbalul, iar diferenţa nu este foarte mare, deşi au trecut 18 ani. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Salomao se află pe lista de plecări

Cotat de site-urile de specialitate la 1.000.000 de euro, Diogo Salomao îşi va încheia contractul cu FC Dinamo Bucureşti în vara anului 2019. Fostul internaţional portughez U21 se află pe lista de plecări a formaţiei din “Ştefan cel Mare” – vezi detalii.

Ştirea MOMENTULUI

Becali vrea să profite de tensiunile de la Craiova: “Dau 3 milioane pe Mitriţă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×