FOTO. Cum s-a deghizat un traficant de droguri ca să scape de poliţie

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
21/08/2016, 00:06
FOTO. Cum s-a deghizat un traficant de droguri ca să scape de poliţie GALERIE FOTO

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a încercat într-un mod inedit să scape de poliţiştii care i-au percheziţionat locuinţa. El s-a deghizat într-o persoană mult mai în vârstă, însă planul său nu l-a scăpat de arest.

Poliţiştii din Massachusetts au avut parte de o surpriză în momentul în care au efectuat un raid la un bărbat acuzat de trafic de droguri. Au găsit înăuntru o persoană bătrână, nicidecum tinerelul pe care îl căutau, relatază CNN.

După mai multe cercetări, poliţiştii şi-au dat seama că au găsit persoana potrivit, adică pe Shaun Miller. Acesta se deghizase, în încercarea de a scăpa de oamenii legi. În urma raidului, autorităţile au confiscat două arme şi 30.000 de dolari.

Shaun Miller era căutat de autorităţi, fiind acuzat că face parte dintr-o grupare care se ocupă cu traficul de droguri. Bărbatul neagă însă acuzaţiile.

sursa: libertatea.ro

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×