FOTO / Dani Oţil şi-a dus noua iubită în vacanţă

Dupa ce a anunţat oficial că s-a despărţit de Mihaela Rădulescu, iar diva s-a consolat in braţele celebrului Felix Baumgartner, Dani Oţil a plecat in vacanţă cu colega cu care WOWbiz.ro l-a...
08.01.2015 | 23:33
FOTO  Dani Otil sia dus noua iubita in vacanta

Dupa ce a anunţat oficial că s-a despărţit de Mihaela Rădulescu, iar diva s-a consolat in braţele celebrului Felix Baumgartner, Dani Oţil a plecat in vacanţă cu colega cu care WOWbiz.ro l-a surprins toamna trecută ieşind din club.

Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu au fost împreună 7 ani, însa în ultimul timp relaţia lor a fost una foarte deschisa. El – în România, ea – la Monte Carlo, tentaţii multe şi aici şi acolo, iar inevitabilul s-a produs la un moment dat.

media_142073346387345200

Toamna trecută, cînd Dani şi Mihaela mai formau – cel puţin teoretic – un cuplu, paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins pe matinalul Antenei 1 în club, în compania unei tinere colege. Spre dimineaţă, cei doi au chemat un taxi, însa la un moment dat Dani şi-a dat seama că este „filat” şi şi-a luat tălpăsita, lăsînd-o pe frumoasa Miruna singură, la marginea străzii.

Oţil a negat cu indîrjire că ar avea vreo relaţie cu fata, ba chiar a lăsat să se înţeleagă că imaginile au fost „trucate” pentru a nu se vedea că în spatele lor se mai aflau cîţiva colegi.

Cum între timp, Dani e iarăşi un bărbat liber, matinalul n-a mai văzut nici o problemă în a posta imagini din vacanţa petrecută într-o locaţie exotică, alături de nimeni alta decît Miruna. Aceasta se vede în cîteva fotografii lîngă Dani: una pe un scuter, iar cealaltă făcută sub apă cu inconfundabilele implanturi ale şatenei. Ce-i drept, Oţil a încercat sa evite s-o pozeze cu faţa, însă cine o cunoaşte pe Miruna poate să bage mîna-n foc că despre ea este vorba.

media_142073349234997300

Relaţia dintre Dani şi Miruna Lica nu este deloc nouă. Fata provine dintr-o familie înstărită şi a absolvit Academia Intact, după care a venit să lucreze ca internă în echipa de la „Acces Direct”. Încă de atunci se vorbea pe holurile Antenei 1 despre o „apropiere nefirească” intre ea şi Dan, iar lucrurile au devenit clare în momentul in care, a doua zi după ce şi-a incheiat practica la „Acces”, a fost angajată cu acte de echipa de la matinal.

Sursă: wowbiz.ro

Tags: