News

Foto. Cum arată Liviu Dragnea după 598 zile de zile de arest

14.01.2021 | 14:52
Foto Cum arata Liviu Dragnea dupa 598 zile de zile de arest
ADVERTISEMENT

FANATIK îți prezintă mai multe fotografii de ultima oră realizate cu Liviu Dragnea în centru. Fostul lider al PSD a fost citat la Direcţia Naţională Anticorupţie într-un dosar în care se investighează prezenţa sa la ceremonia de inaugurare a preşedintelui Donald Trump de la începutul anului 2017.

Concret, ar putea fi vorba de zile negre pentru cel care i-a condus pe social democrați. Se știe că procurorii anchetează posibile infracţiuni de trafic de influenţă. De altfel, la acea vreme s-a scris mult despre modalitatea prin care Dragnea a ajuns lângă președintele SUA.

ADVERTISEMENT

În același dosar este vizat și Gheorghe Dimitrescu, consulul general al României la Bonn. Acesta este omul care ar fi plătit din partea PSD 100.000 de dolari unei firme de lobby.

Foto de ultima oră cu Liviu Dragnea după 598 zile de zile de arest

După ce au încasat banii, reprezentanții companiei și-ar fi turat motoarele pentru a-i aranja lui Liviu Dragnea mai multe întâlniri la vârful administrației americane. Conform înțelegerii pe care o suspectează oamenii legii, Dragnea l-ar fi ajutat pe Dimitrescu să ajungă consul la Bonn.

ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea a mers acum la DNA pentru a da cu subsemnatul într-un dosar deschis în 2018. Culmea este că fostul lider al social democraţilor a spus mereu că are informații potrivit cărora i se pregătea un dosar penal cu privire la deplasarea sa în America.

Ajuns la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Liviu Dragnea a fost păzit de mai mulți jandarmi. De remarcat că duba din care a coborât fostul politician a parcat foarte aproape de intrarea în sediu.

ADVERTISEMENT

Aproape imediat, jandarmii l-au flancat pe Dragnea care a coborât din mașină și a intrat direct în DNA. S-a putut vedea însă că cel care i-a condus pe social democrați purta o mască de protecție.

Liviu Dragnea a fost adus la sediul DNA. Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

De asemenea, pe imagini se observă că Liviu Dragnea avea părul ceva mai alb, semn evident că timpul petrecut în Penitenciar și-a lăsat amprenta. De altfel, acesta a stat până în prezent nu mai puțin de 598 de zile încarcerat.

ADVERTISEMENT

Vă reamintim că Liviu Dragnea se află închis la Penitenciarul Rahova, după ce în mai 2019 a fost condamnat definitiv la trei ani închisoare şi jumătate pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

De asemenea, în aprilie 2016, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la doi ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de patru ani, în dosarul „Referendumul”. Procurorii DNA au cerut magistraților ÎCCJ pedeapsă cu executare pentru Liviu Dragnea, pedeapsa minimă solicitată de DNA fiind între trei și cinci ani de închisoare.

ADVERTISEMENT