Life

Foto. Delia, apariție hot în costum de baie minuscul: „Asta voiam să văd de la o femeie de 40 de ani!”

Delia s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul, în timp ce sărea pe o trambulină. Vedeta a renunțat la haine și s-a bucurat de clipele petrecute afară.
08.06.2022 | 10:42
Delia, imagini provocatoare în costum de baie. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Delia i-a surprins pe fani cu o postare făcută pe rețelele de socializare. Aceasta a publicat imagini cu ea în costum de baie, într-o ipostază inedită.

Delia, postare inedită pe rețelele de socializare

Delia Matache este cunoscută pentru firea sa excentrică, așa că nimic nu îi mai surprinde pe fanii artistei. Totuși, cu ultimele fotografii publicate, vedeta a creat un val de reacții de la urmăritorii ei.

ADVERTISEMENT

Jurata de la iUmor a postat mai multe fotografii în costum de baie, în timp ce sare pe o trambulină. Dorind să se bronzeze, vedeta a decis să renunțe la haine și să stea într-un costum de baie minuscul, cu imprimeu de leopard.

Aceasta se afla, cel mai probabil, în apropierea unei piscine, dar a luat o mică pauză de la statul la soare pentru a sări pe trambulină.

ADVERTISEMENT

Ce au spus fanii când au văzut-o pe Delia în costum de baie

Comentariile de la fani nu au putut lipsi. Postarea făcută de Delia pe rețelele de socializare a strâns 25.000 de like-uri și peste 1.000 de comentarii.

Mulți dintre internauți au apreciat forma fizică în care se află artista, care nu s-a ferit să își arate corpul: „Ce corp frumos…”, „Arăți trăsnet”, „Bravo pentru corpul superb”, au scris aceștia.

ADVERTISEMENT

Delia Matache a fost apreciată de un fan pentru felul în care arată, având în vedere vârsta sa: „Asta voiam să văd de la o femeie de 40 de ani!”.

Alții au apreciat-o pe vedetă pentru talentul ei și pentru excentricitate: „O femeie frumoasă, talentată! Cu adevărat o vedetă! Oamenii deștepți o apreciază! Ceilalți ce să zicem? Săracii de ei”, a scris cineva.

ADVERTISEMENT

„Mămică, tu nu te mai faci bine! Dar nici nu trebuie, că ție, așa îți stă bine!”, a mai scris o admiratoare de pe rețelele de socializare.

Mai mult, un fan a comparat-o pe jurata de la emisiunea iUmor cu Nadia Comăneci și chiar a spus că merita un zece pentru prestația de pe trambulină.

„Delia Comaneci la trambulină, juriul – 10”, a scris un fan.

ADVERTISEMENT