Fotbal intern

FOTO. Dennis Man, pe urmele lui Alibec. Ce super bolid şi-a cumpărat

Dennis Man este unul dintre cei mai buni şi talentaţi tineri jucători in Liga 1 Betano, iar după venirea lui Nicolae Dică pe banca tehnică a FCSB-ului a reuşit să-şi câştige un loc de...
18.10.2017 | 00:03
FOTO Dennis Man pe urmele lui Alibec Ce super bolid sia cumparat

Dennis Man este unul dintre cei mai buni şi talentaţi tineri jucători in Liga 1 Betano, iar după venirea lui Nicolae Dică pe banca tehnică a FCSB-ului a reuşit să-şi câştige un loc de titular în primul unsprezece al echipei „roş-albastre”.

Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 19 ani a evoluat în 18 meciuri pentru FCSB în acest sezon competiţional, a înscris 4 goluri şi a oferit 5 pase decisive, şi a devenit unul dintre favoriţii lui Gigi Becali, patronul lui FCSB. Astfel, latifundiarul din Pipera a decis să-i mărească salariul în iarnă la 15.000 de euro pe lună – vezi detalii.  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Dennis Man şi-a cumpărat un Porsche Panamera

Ca toţi fotbaliştii care se respectă, Dennis Man a profitat din plin de transferul său de la UTA Bătrâna Doamnă la FCSB, în luna septembrie a anului 2016, dar şi de salariul mult mai mare încasat de la Gigi Becali. FANATIK.RO a aflat că Dennis Man şi-a cumpărat un bolid de lux a cărui preţ de catalog porneşte de la 100.000 de euroCLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE!

În garajul lui fotbalistului în vârstă de 19 ani a ajuns un Porsche Panamera a cărui preţ de catalog este de 100.000 de euro şi poate ajunge la 162.000 de euro. Astfel, Dennis Man poate concurca cu uşurinţă cu Denis Alibec, cel care şi-a cumpărat un McLaren 540C în valoare de 170.000 de euro, dar şi cu Harlem Gnohere, care i-a cumpărat lui Alibec maşina pe care o avea din perioada în care evolua pentru Astra Giurgiu, un Porsche Cayenne pe care a plătit 35.000 de euro.

600.000 de euro este cota lui Dennis Man, conform transfermarkt.com