Foto. Dominic Thiem a revenit la antrenamente! “De abia aştept!”

Irina Aldea   
in Sporturi
02/04/2018, 21:08
Foto. Dominic Thiem a revenit la antrenamente! “De abia aştept!”

Thiem a disputat partida din turul al treilea la Indian Wells împotriva uruguaianului Pablo Cuevas, iar în primul set şi-a luxat glezna, însă a continuat să joace deşi avea dificultăţi foarte mari în deplasare. De abia după o oră de la accidentul cu glezna, Thiem a cerut intervenţia medicilor, care l-au sfătuit să se retragă. În timpul unei pauze dintre game-uri, austriacul a avut şi sângerare nazală, dar a continuat să joace chiar şi aşa. De abia în setul decisiv la scorul de 4-2 pentru Cuevas a luat decizia de a se retrage din partidă.

Deşi se aştepta o pauză mai mare de la austriac, fanii lui Thiem primesc o veste bună chiar înainte de startul sezonului de zgură. În vârstă de 24 de ani, Dominic s-a întors la antrenamente pe un teren de zgură acoperit din Austria. Thiem a revenit pe terenul de tenis la aproape 3 săptămâni distanţă de la accidentul pe care l-a suferit la Indian Wells.

Sezonul de zgură, o perioadă de foc pentru Dominic Thiem

“Se simte bine să fiu înapoi pe teren! De abia aştept sezoul de zgură!”, a scris Thiem pe contul personal de Instagram. Numărul 7 ATP va sări peste întâlnirea din Cupa Davis dintre Austria şi Rusia de săptămâna viitoare, dar lucrurile arată bine pentru el în vederea turneului de la Monte Carlo, care debutează pe 15 aprilie. Va fi o perioadă de foc pentru Thiem, care a ajuns în 2017 în finalele de la Barcelona şi Madrid, semifinale la Roma şi la Roland Garros.

Închide ×