Life

Foto. Ea este noua iubită a lui Victor Dăncilă! Băiatul fostului premier și-a refăcut viața după divorț

Victor, băiatul adoptat al fostului premier Viorica Dăncilă, se iubește de două luni cu o tânără sexy.
22.08.2021 | 12:05
Victor, băiatul Vioricăi Dăncilă, iubește din nou, la doi ani de la divorțul de Elena
ADVERTISEMENT

În timpul mandatului de premier al Vioricăi Dăncilă s-a aflat că Victor, băiatul ei, a fost adoptat imediat după Revoluția din decembrie 1989. Provenit dintr-o familie săracă și având alți 6 frați, Victor a fost adoptat de Viorica Dăncilă când aceasta avea 26 de ani și era profesoară la liceu din Videle.

”Îmi voi apăra copilul, pentru că orice mamă din această lume își apără puiuțul (…) V-am spus: nu cred că am făcut ceva greșit. Dacă ar fi să dau timpul înapoi, fără nicio ezitare aș face la fel. El a văzut articolul (n.r. reportajul care dezvăluia adopția) și seara l-am rugat să vină la mine. Victor încerca să mă încurajeze mai mult el pe mine. L-am văzut că era supărat, dar el mă sprijinea pe mine.

ADVERTISEMENT

Viorica Dăncilă despre Victor: ”Orice mamă din această lume își apără puiuțul!”

A fost o lovitură pentru soțul meu. Poate ceea ce voi spune acum îi va mulțumi pe unii. În momentul în care a văzut articolul, a avut un puseu foarte mare de tensiune. Soțul meu își iubește foarte mult băiatul, până la 5 ani l-a purtat pe umeri. El îl respectă mai mult decât mine.

Uneori, eu am fost mai exigentă, cu lecțiile, cu școala. Cred că fiecare părinte, dacă ar face o excepție că sunt prim-ministru, și s-ar pune în locul meu ar avea instinctul să-și protejeze copilul. Am avut senzația că totul se întâmplă din cauza mea și poate dacă nu eram premier nu se întâmplau toate aceste lucruri”, a povestit Viorica Dăncilă despre Victor după dezvăluirile făcute de ziarul Libertatea.

ADVERTISEMENT

Traseul profesional al lui Victor Dăncilă (31 de ani) a început cu un job de specialist în probleme de mediu la OMV, după care s-a transferat la Curtea de Conturi, în funcția de consilier. Trecerea lui Victor în postura de consilier la Curtea de Conturi s-a lăsat cu scandal, speculându-se că tânărul ar fi ajuns acolo la intervenția mamei premier.

Victor a fost căsătorit cu Elena, de care a divorțat în 2019

„Nu eu l-am angajat pe fiul meu la Curtea de Conturi, a fost angajat înainte să devin premier. Să nu mai legăm activitatea copiilor de părinți”, s-a apărat atunci Viorica Dăncilă, deranjată de insinuările presei.

ADVERTISEMENT

La nivel sentimental, băiatul Vioricăi Dăncilă a fost căsătorit vreme de 4 ani, până în 2019, cu Elena, consilier juridic la Primăria Sectorului 5 al Capitalei, de care s-a despărțit silențios. La spectaculoasa nuntă a lui Victor cu Elena a participat și Liviu Dragnea, pe atunci un apropiat al familiei.

Băiatul Vioricăi Dăncilă are o nouă iubită

În 2013, Victor a primit din partea părinților săi, cu titlul de donație, un apartament în Capitală. Acum un an, băiatul fostului premier s-a confruntat cu ceva necazuri financiare, fiind executat silit pentru o datorie avută la o bancă.

ADVERTISEMENT

De două luni, însă, Victor Dăncilă este în culmea fericirii, pentru că are o nouă iubită, potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK. Aleasa lui se numește Ana, este o tânără sexy și de care băiatul Vioricăi Dăncilă este foarte îndrăgostit. Drept dovadă, Victor a fost deja împreună cu Ana în câteva vacanțe, ajungând de câteva ori și la casa de vacanță a familiei Dăncilă, de la Predeal.

ADVERTISEMENT