Fotbal intern

FOTO / Ea e ROM NCA sexy ce-l ţine în VÎNĂ pe Tamuz!

Atacantul Petrolului, Toto Tamuz se iubeşte de aproape un an cu o frumoasă româncă. Alina este cea care i-a furat inima şi l-a făcut pe Tamuz să îşi găsească liniştea şi pofta de goluri,...
21.11.2014 | 00:04
FOTO  Ea e ROM NCA sexy cel tine in VINA pe Tamuz

Atacantul Petrolului, Toto Tamuz se iubeşte de aproape un an cu o frumoasă româncă. Alina este cea care i-a furat inima şi l-a făcut pe Tamuz să îşi găsească liniştea şi pofta de goluri, acesta marcînd 13 goluri în actualul sezon în toate competiţiile şi mai sînt de disputat 3 jocuri.  Persoane din anturajul blondei susţin că fata nu este doar o aventură pentru fotbalistul dorit de Steaua, ci că ei trăiesc o  frumoasă poveste de dragoste şi au planuri de viitor.

Conform unor surse FANATIK.RO, cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni şi de atunci au rămas împreună, Tamuz profită de fiecare moment liber şi încearcă să-şi suprindă iubita mereu.  Alina a mers împreună cu acesta în Israel şi a avut ocazia să îi cunoască şi familia, ceea ce a contat foarte mult pentru aceasta.

“Se iubesc foarte mult şi îşi petrec tot timpul împreună, s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni şi de atunci au rămas împreună. Toto i-a propus Alinei să meargă în Israel pentru a-i cunoaşte familia, au fost acolo înainte să se înceapă turul, apoi au mers singuri într-o vacanţă de lux. Alina ne-a povestit că se gîndesc să petreacă sărbătorile împreună, încă nu au hotărît destinaţia”, a povestit un apropiat al cuplului.

Românca poate să concureze cu succes la titul de cea mai frumoasă iubită de fotbalist din Liga 1, iar acest lucru îl face pe fotbalist să fie mîndru. Acesta nu ratează nici-un moment pentru a se afişa cu frumoasa blondă, cei doi au fost într-o vacanţă exotică în vară şi se gîndesc la cum să petreacă în pauza competiţională din iarnă. atunci cînd fotbalistul va avea liber cîteva săptămâni.

Tags: