Fotbal international

FOTO. Epic fail! Top 10 cele mai “greşite” frizuri din fotbal

Fotbaliştii sunt cunoscuţi, de obicei, drept "spaima frizerilor". Cerinţe deosebite, totul pentru a epata şi pentru a-şi crea o imagine proprie. Sunt fotbalişti care fac şi vizite...
01.11.2017 | 20:27

Fotbaliştii sunt cunoscuţi, de obicei, drept “spaima frizerilor”. Cerinţe deosebite, totul pentru a epata şi pentru a-şi crea o imagine proprie. Sunt fotbalişti care fac şi vizite săptămânale la salon pentru a-şi îngriji podoabele capilare şi e detaliul corporal de care au poate cea mai mare grijă.

Cel mai bun exemplu în acest sens este Cristiano Ronaldo. Ultima “aroganţă” a starului de la Real Madrid arată până unde poate merge un fotbalist la acest capitol: portughezul a angajat un stlist care să aibă grijă ca statuia sa de ceară de pe aeroportul din Madeira care îi poartă numele să aibă freza perfectă! Iar fotbaliştii stau bine şi la capitolul imaginaţie. FANATIK.RO vă propune un top al celor mai ciudate frizuri văzute pe stadioanele lumii.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

10. Francesc Fabregas

Acum abordează un stil normal, însă pe vremea când era un tânăr talent la Arsenal, catalanul părea venit de undeva de prin România începutului anilor 90. Bine că juca suficient de bine pentru ca lumea să uite de freza stil “Basarab Panduru 1994”, nelipsită din postere de pe şifonierele cartierelor muncitoreşti bucureştene.

fabregas

9. Marouane Chamakh

Poate cel mai mare talent din fotbalul marocan, atacantul care a imresionat la Bordeaux şi la Arsenal nu avea probleme cu fundaşii cât avea cu calviţia! Poate tocmai asta era şi ideea acestei frizuri nemaivăzute, care îi ţintuia pe adversari mai ceva ca demarcările magrebianului.

marouane chamakh

8. Carlos Vaderrama 

Play-maker-ul Columbiei din anii 90, Carlos Valderrama. Tehnică impecabilă, viziune de cinci stele şi pase la milimetru erau atuurile lui. Singura acuzaţie la adresa lui: se spunea că era prea lent. Păi dacă era obligat să alerge cu o căpiţă de fân în cap, nici Usain Bolt nu mai era recordman!

carlos-valderrama-new-pink-curly-hair

7. Vagner Love

Când “Love is in the air”, trebuie să te fereşti. Aşa gândeau probabil fundaşii din campionatul Rusiei, pentru că brazilianul de la ŢSKA Moscova avea o adevărată armă albă în cap! Sau, mai bine zis, armă albastră. Poate şi de asta a fost golgheter ani de zile în Rusia, a fost titular în naţionala Braziliei şi a câştigat şi Cupa UEFA.

vagner love

6. Asamoah Gyan

Africanul are cu ce se mândri: a avut o carieră senzaţională în spate, iar în afaceri stă excelent. Tocmai şi-a deschis o companiei aeriană în Ghana natală. Nu ştim dacă cifra de pe cap e numărul preferat de pe tricou sau cifra de afaceri în sute de milioane de euro. Sau numărul de glume făcut de Marius Şumudică, antrenorul său de la Kayseri, când i-a văzut coafura.

asamoah gyan

5. Mario Balotelli

Nici un top care vorbeşte de prostiile făcute de fotbalişti nu are cum să nu-l includă pe “rege”. Poate şi de asta Mario Balotelli şi-a ţinut pe cap preţ de două minute maioul de antrenament pe care nu putea să-l dea jos într-un moment memorabil al fotbalului mondial. Iar poate că şi frizerul lui Mario se întreabă des “Why always me?!”

balotelli

4.Gervinho

Ajungem la un clasic în viaţă: un ivorian cu nume brazilian şi stil de joc în consecinţă, Gervinho îţi lua ochii cu fentele sale şi nu numai. A jucat şi el la Arsenal, o echipă de frunte a fotbalului mondial. Dar mai degrabă prin frunte va rămâne în istoria fotbalului.

gervinho

3. România 1998

Să recunoaştem acum, după ani, că a fost o idee proastă. După ce ne-am vopsit, am făcut un egal cu Tunisia, ne-a scos Croaţia şi nici nu am mai ajuns vreodată la un campionat mondial. Şi nici nu ne va uita fotbalul mondial prea curând, care ne-a numit “puii galbeni”.

12 romania

2. Giovani Simeone

E prezent în poza pe care aţi văzut-o înainte să deschideţi materialul, şi îl punem mai “în detaliu” şi aici. Pare că a pierdut un pariu, sau că s-a trezit după o noapte de beţie cu colegi mai glumeţi. Sau că fiul lui Diego Simeone, atacant, şi-a luat un job part-time la un restaurant japonez din Florenţa.

simeone

1.  Abel Xavier

A fost unul din cei mai buni fundaşi din istoria Portugaliei, a jucat pentru Benfica, Roma sau Liverpool. Ca fotbalist va rămâne în istorie însă pentru cu totul altceva. Şi suntem curioşi dacă la naţionala Mozambicului, unde e selecţioner în prezent, e luat foarte în serios când dă indicaţii tactice. Frizerii l-au luat însă în serios.

abel xavier LA Galaxy

Vezi în galerie foto încă cinci coafuri remarcabile, care n-au prins top 10: Joe Cole, Rodrigo Palacio, Bobby Charlton, Neymar şi Rigobert Song!