Foto. Bouchard, ipostază surprinzătoare la Miami! Pentru ce a renunţat la rachetă

Gabriel Esanu   
in Sporturi
20/03/2018, 13:52
Foto. Bouchard, ipostază surprinzătoare la Miami! Pentru ce a renunţat la rachetă GALERIE FOTO

Fostă finalistă la Wimbledon, Eugenie Bouchard nu se mai regăseşte pe terenurile de tenis. Rareori mai reuşeşte să prindă tabloul principal la turneele importante, iar atunci când se întâmplă asta, primul tur înseamnă eliminare garantată pentru ea. A ajuns pe 114 WTA şi nu se întrevede o schimbare.

Pentru ca lucrurile să meargă din rău în mai rău, se pare că nici prin aspectul său nu mai reuşeşte Genie să îi convingă pe sponsori. A pierdut recent mai multe contracte, iar cei rămaşi au avertizat-o că sunt şi ei pe cale să îşi piardă răbdare, furioşi pe rezultatele modeste.

Mai în glumă mai în serios, Genie Bouchard trebuie să schimbe imaginea de fiţoasă a circuitului şi cum să o facă mai bine decât cu un pictorial… la cratiţă. I-a surprins pe fanii ei şi a încercat să gătească o caracatiţă la un eveniment organizat de un sponsor. Şi, deşi nimeni nu şi-ar fi imaginat-o aşa, se pare că s-a descurcat destul de bine. Vezi în galeria foto

Rămâne de văzut cum se va descurca şi pe terenurile de la Miami. Are meci astăzi, în calificări, în jurul orei 18:00, contra suedezei Rebbeca Peterson, locul 116 WTA. Câştigătoarea va avea un loc pe tabloul principal în Florida.

Ştirea MOMENTULUI

Cine transmite la TV Valencia – Juventus, din grupele Champions League! “Liliecii” nu se tem de Ronaldo

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×