Foto. Eugenie Bouchard le dă replica haterilor pe reţelele de socializare! Ce a postat jucătoarea din Canada

Irina Aldea   
in Sporturi
13/04/2018, 16:35
Foto. Eugenie Bouchard le dă replica haterilor pe reţelele de socializare! Ce a postat jucătoarea din Canada

Chiar dacă a anunţat că vrea să-şi relanseze cariera şi că are de gând să evolueze inclusiv în turnee ITF, Eugenie Bouchard a ieşit din nou în evidenţă…pe contul personal de Instagram. Sportiva a urcat o fotografie în care apare, pe o plajă, îmbrăcată într-un costum de baie extrem de sexy, de culoare neagră. “Ignorând oamenii care mă critică”, a scris Eugenie Bouchard în dreptul fotografiei.

 

Blocking out the haters like

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

Prietenii virtuali ai sportivei au apreciat fotografia şi au trimis numeroase comentarii. Aşa cum se poate observa, Eugenie are un corp perfect, cu care îşi încântă, de fiecare dată, fanii. “Dumnezeule, ce fotografie frumoasă!”, “Întotdeauna arăţi fantastic”, “Cine ar putea urî aşa ceva?”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Eugenie Bouchard, în declin

Jucătoarea din Canada a intrat în declin, iar acum e afară top 100 WTA de luni bune. Eugenie se descurca bine în afara terenului. E imaginea multor companii şi a pozat goală anul acesta în celebra revista Sports Illustrated. “Încă mai încerc să-mi redresez cariera din tenis. Dacă nu merge, o să devin model!”, a spus ea recent într-un interviu.

Închide ×