Life

Foto exclusiv! Adrian Minune și accidentul buclucaș! Cum s-a trezit cu bolidul de sute de mii de euro făcut praf, în parcare

Adi Minune, unul dintre cei mai bogați maneliști de la noi din țară, trece prin momente cât se poate de dificile după ce și-a găsit bolidul de sute de mii de euro făcut praf, în parcare.
20.07.2021 | 18:02
Foto exclusiv Adrian Minune si accidentul buclucas Cum sa trezit cu bolidul de sute de mii de euro facut praf in parcare
Adrian Minune are de ce sa fie suparat: Ferrari-ul lui, accident serios in parcarea blocului Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Minune este unul dintre mândrii proprietari ai unui Ferrari cu care, adeseori, a făcut senzație pe străzile din București.

Adrian Minune, paguba serioasă: bolidul lovit grav, în parcare

Mândru nevoie mare, de-a lungul timpului, Adrian Minune s-a afișat în nenumărate rânduri cu unul dintre Ferrari-urile din colecția sa, cel de culoare albă.

ADVERTISEMENT

Doar că, zilele trecute, celebrul manelist a avut parte de un adevărat șoc: mașina pe care plătise sume uriașe necesită o reparație urgentă care, la rândul ei, va costa enorm.

Mai exact, spun sursele FANATIK, Ferrari-ul manelistului Adrian Minune a fost lovit chiar în parcarea blocului unde ”se odihnea” de ceva timp.

ADVERTISEMENT

Cine i-a lovit bolidul lui Adi Minune

Dacă Adi Minune pare să fie un șofer care să știe să stăpânească nărăvașii cai ai Ferrari-ului, se pare că cine a urcat la volan nu este la fel de pregătit într-ale pilotajului. Și, spun sursele noastre, în blocul în parcarea căruia s-a petrecut grozăvia locuiește o mai veche cunoștință de-ale manelistul.

Mai exact, acolo locuiește o femeie care, de mai bine de 20 ani, îi provoacă, spun gurile rele, bătăi accelerate de inimă lui Adi Minune, dar și probleme în căsnicie.

ADVERTISEMENT
Adi Minune
Bolidul de sute de mii de euro al lui Adi Minune a fost tractat dupa accident Sursa foto: Fanatik

Ba chiar, mai susțin sursele FANATIK, cea care i-ar fi lovit mașina lui Adrian Minune este chiar cea alături de care a fost surprins manelistul în repetate rânduri de paparazzi diverselor publicații, ea fiind cea care e considerată amanta cântărețului.

Iar accidentul, susțin sursele FANATIK, a fost provocat în momentul în care ”amica prea apropiată” a manelistului voia să iasă din parcare. Dar, probabil, explică sursele noastre, a apăsat cam nervoasă pe accelerație, iar caii de sub capota Ferrari-ului au ”galopat” cam tare.

ADVERTISEMENT

Efectul? Tracțiunea spate a mașinii a făcut-o să piardă controlul bolidului și să îl lovească suficient de tare încât să îi sperie pe toți din blocul cu pricina cu zgomotele produse.

Adi Minune a mai făcut praf un bolid de 180.000 de euro

Acum trei ani, pe Calea Dorobanți din București, Adi Minune a mai făcut praf o mașină de lux, tot un Ferrari, dar de acea dată de culoare roșie. Pe atunci, pare-se, vina a fost a manelistului care a lovit frontal o altă mașină.

Conform presei, la acea vreme, Adrian Minune ar fi fost urmărit de paparazzi și, în ciuda faptului că mașina a fost lovită serios, manelistul explica liniștit presei că nu e deloc afectat de cele întâmplate, că este acoperit de asigurare.

Adi Minune, probleme cu nevasta din cauza amantei

De-a lungul ultimilor 20 de ani, Adi Minune a fost surprins în nenumărate momente alături de Oana, amanta pe care, la fel ca și pe soție, o poate numi ca ”parteneră stabilă”.

Mai mult, dacă la începuturile amantlâcului, Adrian Minune avea probleme serioase cu soția lui, Caty, se pare că, odată cu trecerea timpului, cele două s-au obișnuit una cu prezența celeilalte, iar Oana este, acum, tolerată în preajma manelistului chiar dacă una dintre condițiile liniștii este discreția.

Doar că, pare-se, din păcate pentur manelist, cea care i-ar fi amantă lui Adi Minune nu a putut fi destul de discretă și a provocat un accident care, probabil, îl fae acum pe Adi Minune să ”transpire” puțin, fiind vorba de mașina lui favorită.

Adi Minune
Adi Minune s-a trezit cu masina facuta praf, in parcare Sursa foto: Fanatik

Din păcate, până la ora redactării acestui material, Adrian Minune, pe numele său adevărat Adrian Simionescu, nu a răspuns reporterilor FANATIK pentru lămuriri suplimentare cu privire la accidentul în care a fost implicat bolidul de lux din colecția manelistului.

ADVERTISEMENT
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB:...
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB: „Azi i-a dat răspunsul!”
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu...
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu ocazia Jocurilor Olimpice
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu...
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu FRF. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță merg în această seară la Constanța să-l convingă!
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană...
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică. Tânără arată răvăşitor
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
E cea mai mare minciună din istorie? Cum au fost păcăliți oamenii zeci...
E cea mai mare minciună din istorie? Cum au fost păcăliți oamenii zeci de ani
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă...
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă o suprafață de aproape 19.000 de metri pătrați