Foto ŞOCANT! Filip, Iancu şi Alexe, la un pas de TRAGEDIE la Dubai!

Un incendiu de amploare a izbucnit, joi, într-un hotel de lux din Dubai, în apropiere de Burj al-Khalifa, acolo unde o persoană şi-a pierdut viaţa, iar alţi 14 au fost răniţi într-o busculadă produsă în timpul evacuării hotelului.

Hotelul se numeşte Address Downtown şi de la mai multe etaje s-au văzut ieşind flăcări uriaşe.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO pentru IMAGINI CU JUCATORII PE TERASA HOTELULUI

Hotelul are 63 de etaje şi este înalt de 300 de metri.

Terasa hotelului ars, locul perfect pentru a vedea jocul de artificii!

Mai mulţi români se aflau în seara de revelion la hotelul Address Downtown din Dubai. Nu doar promotorul Eduard Irimia a fost să vadă focurile de artificii de Anul Nou.

EXCLUSIV! PRIMELE REACTII ALE ROMANILOR DIN INFERN! "DOAMNE, CE NOROC AM AVUT!!!"

Fostul dinamovist Marius Alexe, dar şi Gabriel Iancu şi Lucian Filip au fost şi ei în pericol, aflîndu-se la terasa hotelului înainte de producerea nenorocirii.

Aceştia s-au aflat în aceste zile pe terasa hotelului care a fost cuprins de flăcări, locul perfect pentru a vedea focul de artificii de pe Burj Khalifa, în care arabii au investit nu mai puţin de 6 milioane de dolari - video mai jos.

Totuşi, conform surselor FANATIK.RO, cei 3 jucători nu au prins momentul incendiului pe terasa, fiind de-a dreptul şocaţi în momentul în care au aflat de incendiu, cînd au realizat că doar şansa i-a ocolit de o mare tragedie!

Cei trei fotbalişti au ales să meargă în Dubai alături de un grup de prieteni pentru a petrece vacanţa de iarnă, iar de cele mai multe ori au preferat să îşi petreacă timpul pe terasa hotelului Address Downtown.

Peste cincizeci de maşini de pompieri şi intervenţie s-au deplasat la locul incendiului.

Hotelul de lux 63 de etaje are 196 de camere şi 626 de apartamente rezidenţiale. Nu se ştie încă cum a izbucnit incendiul şi nici câte persoane se aflau în clădire la acel moment.

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231