Life

Foto exclusiv. Gigi Becali, gest umanitar pentru refugiați. Le-a oferit pensiunea de la mănăstirea pe care a cumpărat-o: “Eu trimit doar bani”

Gigi Becali, patronul FCSB, a adăpostit refugiați în pensiunea de la mănăstirea pe care a achiziționat-o în toamna anului trecut, în Bucovina, în creierii munților.
14.04.2022 | 12:58
Foto exclusiv Gigi Becali gest umanitar pentru refugiati Lea oferit pensiunea de la manastirea pe care a cumparato Eu trimit doar bani
Gigi Becali a adăpostit refugiați la pensiunea de la mănăstirea pe care a cumpărat-o în Bucovina. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali, patronul FCSB, inimos din fire, a adăpostit refugiați în pensiunea de la mănăstirea pe care a achiziționat-o în Bucovina! Afaceristul se numără printre cei care ajută mulți sărmani, cu mâncare, locuințe, bani, și acum le-a întins o mână și câtorva refugiați din Ucraina.

Gigi Becali sprijină refugiați din Ucraina

Gigi Becali a achiziționat, în toamna anului trecut, o pensiune și o bisericuță în creierii munților, mai exact în Bucovina. Locația este una de vis, asta pentru că este înconjurată de pădure, brazi înalți, verdeață, iar un râu curgător îi trece fix prin curte.

ADVERTISEMENT
Mănăstirea pe care ar fi achiziționat-o Gigi Becali
Mănăstirea care se află lângă pensiunea la care Gigi Becali a adăpostit refugiați
Sursa Foto: Fanatik.ro

Acolo se ajunge pe un drum destul de îngust, locația fiind poziționată la câțiva kilometri de strada principală. În jur are numai munte și câteva case rătăcite. De bisericuță se ocupă câteva măicuțe, puține la număr, ele deschid și închid, ele au grijă să mențină curățenie atât în pensiune, cât și în curte. Iar o dată la o săptămână, sau la două, un preot merge și ține slujba.

Conform sătenilor, de când a fost achiziționată, pensiunea n-a funcționat pentru turiști, acolo locuind doar măicuțele. Acum însă, alături de ele trăiesc, se pare, și câțiva refugiați din Ucraina pe care i-a primit Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Sătenii susțin că o parte dintre ei au venit cu propriile mașini, iar alții au ajuns acolo cu microbuze. Tot aceștia spun că vila nu are foarte multe camere, deși e o casă cu etaj, însă, chiar și așa s-au găsit locuri pentru refugiați.

Gigi Becali şi-a pus pensiunea la dispoziţia refugiaţilor ucraineni

Pensiunea pe care ar fi cumpărat-o Gigi Becali
Aceasta este pensiunea în care Gigi Becali a adăpostit refugiați
Sursa Foto: Fanatik.ro

Mai mult, Gigi Becali are grijă ca oamenilor care locuiesc acolo să nu le lipsească mâncarea.

Afaceristul susține că el a rugat măicuțele să adăpostească refugiați. Nu știe câți sunt adăpostiți în pensiunea lui, dar se asigură să nu le lipsească nimic. Le trimite bani periodic măicuțelor, după cum ne-a declarat.

ADVERTISEMENT

“Le-am dat telefon și le-am zis: ‘Mergeți și luați refugiați și umpleți pensiunea!’ “

“Sunt 3-4 maici care se ocupă de refugiații care locuiesc acolo în pensiune. Cazare și mâncare. Ele se ocupă, eu trimit doar bani. Nu știu câți refugiați sunt, întrebați-le pe ele! Doar atât… le-am dat telefon și le-am zis ‘Mergeți și luați refugiați și umpleți pensiunea!’.

E o biserică în curtea pensiunii, de aceea am și luat pensiunea respectivă că e biserică acolo. Am cumpărat-o, dar nu am fost, nu am ajuns încă acolo, așa că nu știu să vă spun câți sunt”, a declarat Gigi Becali, pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT
Mașinile refugiaților, în parcarea pensiunii lui Gigi Becali. Sursă foto: Fanatik

Gigi Becali este recunoscut ca fiind unul dintre afaceriștii care ajută financiar oamenii fără posibilități. Zilnic, la poarta palatului său din Capitală se strâng amărâți care îl așteaptă cu sufletul la gură în speranța că primesc ceva de mâncare sau niște bani.

Mai mult, afaceristul deține și câteva blocuri în București unde a cazat oameni neajutorați. El suportă toate cheltuielile tuturor familiilor care locuiesc în garsonierele și apartamentele sale. Practic, aceștia nu plătesc chirie sau întreținere. De Paște și de Crăciun le trimite alimente sau bani, iar zilnic le dă minimum o masă caldă.

Mai multe familii de refugiați au ajuns încă de zilele trecute la pensiunea lui Becali. Sursă foto: Fanatik

Gigi Becali, hărțuit la Palat

Afaceristul a trecut prin momente neplăcute, recent, în fața Palatului, unde era așteptat de zeci de nevoiași. Becali s-a văzut nevoit să apeleze la jandarmi, după ce ar fi fost hărțuit de o persoană. Mai exact, acesta și-a făcut apariția cu un teanc de bani în mână, pregătit să ofere nevoiașilor.

O persoană însă l-ar fi tras de mână și ar fi încercat să-i smulgă teancul cu bancnote. Gigi Becali s-ar fi enervat și ar fi intrat în palat fără să mai împartă bani. Oamenii au tot așteptat însă, în zadar, patronul FCSB nu a mai ieșit la ei. Ba mai mult, a chemat jandarmii să elibereze zona.

ADVERTISEMENT
Tags: