News

Foto. Fată de 15 ani, din București, dată dispărută de familie. Poliția cere sprijinul populației

O fată în vârstă de 15 ani, din Sectorul 3 al municipiului București, este căutată de familie și autorități după ce a plecat de acasă. Poliția cere sprijinul populației.
28.09.2022 | 15:00
Foto Fata de 15 ani din Bucuresti data disparuta de familie Politia cere sprijinul populatiei
Fată de 15 ani, dispărută de acasă în București. Sursa foto: Poliția Română
ADVERTISEMENT

O familie din Sectorul 3 al Capitalei trece prin momente disperate. Fiica lor de 15 ani a plecat de acasă și nu a mai revenit.

Fată de 15 ani, dispărută de acasă în București. Poliția Capitalei prezintă semnalmentele acesteia

Pe data de 27 septembrie, Poliția municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că, în aceeași zi, o minoră de 15 ani a plecat de la domiciliu și nu a revenit.

ADVERTISEMENT

Fata dispărută se numește Saldiz Elif, este în vârstă de 15 de ani şi are următoarele semnalmente:

Înălțime: 1,62 m, greutate 40 kg, constituție slabă, ochi căprui, păr negru, ten creol, față ovală.

ADVERTISEMENT
minoră dispărută bucurești S3
Saldiz Elif, minoră dispărută București

Poliția Capitalei anunță că, marți, la data dispariției, copila purta hanorac negru cu glugă. Aceasta avea asupra ei un ghiozdan turcoaz.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112, se mai arată în comunicatul emis de Poliția Română.

ADVERTISEMENT

Adolescentă de 13 ani dată dispărută și în județul Cluj

Tot miercuri, o altă minoră, în vârstă de 13 ani, din comuna Mihai Viteazu (județul Cluj), este căutată de familie și autorități după ce a plecat de acasă și nu a revenit.

”La data de 27 septembrie 2022, Poliția municipiului Turda, Secția 9 Poliție Rurală a fost sesizată cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 07.00, HERCHI NICOL-SIMINA, din localitatea Cornești, comuna Mihai Viteazu, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliu și nu a revenit”, se arată în comunicatul autorităților.

ADVERTISEMENT
Adolescentă de 13 ani dată dispărută și în județul Cluj. Herchi Nicol-Simina
Adolescentă de 13 ani dată dispărută și în județul Cluj. Herchi Nicol-Simina. Sursa foto: zcj.ro

Semnalmentele fetei: înălțime aproximativă 1,60 m, greutate 56 kg, ochi căprui, păr castaniu, forma feței ovală, bărbie ascuțită. Nu se cunosc hainele pe care le purta la momentul plecării.

Poliția municipiului Turda anunță că persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

ADVERTISEMENT
Tags: