Foto. Iubitele fotbaliştilor vor să boicoteze CM 2018. Motivul pentru care nu vor pleca în Rusia

Iuliana Spirache   
in Galerie foto
11/03/2018, 16:19
Foto. Iubitele fotbaliştilor vor să boicoteze CM 2018. Motivul pentru care nu vor pleca în Rusia GALERIE FOTO

Apar tot mai multe probleme înainte cu mai puţin de 100 de zile până la startul Campionatului Mondial din 2018 care va fi găzduit în Rusia, iar majoritatea sunt produse de Marea Britanie. Englezii nu sunt foarte bucuroşi că turneul final va avea loc în Rusia, în special din cauza ultraşilor şi a tenisunilor dintre cele două ţări. 

Asta nu e tot. Dacă fotbaliştii din naţionala Angliei sunt nevoiţi să facă deplasarea în Rusia pentru a evolua la Campionatul Mondial, nu acelaşi lucrur îl putem spune despre consoartele acestora. Iubitele lor au hotărât ca de data aceasta să nu plece în Rusia, deoarece nu se sint în siguranţă.

Dele Alli şi Vardy rămân fără partenere la CM 2018

Printre femeile care nu vor merge să-şi încurajeze bărbaţii se numără Ruby Mae, iubita lui Dele Alli, Perry Edwards, partenera lui Oxlade Chamberlain şi Rebekah, soţia lui Vardy. Acestea au anunţat că au decis să rămână acasă din motive de scuritate. VEZI ÎN GALERIA DE MAI SUS MAI MULTE IMAGINI!

Ştirea MOMENTULUI

Polonia, marea dezamăgire a Campionatului Mondial. 8 echipe sunt out după 2 meciuri

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.