News

FOTO / Fosta soţie a lui Sabin Ilie este îndrăgosită lulea! Cum a fost surprinsă

Sabin Ilie şi Leta s-au despărţit acum mai bine de zece ani, şi chiar dacă el şi-a refăcut viaţa, şi are un copil, fosta lui soţie a fost extrem de discretă cu viaţa personală, nefiind...
28.09.2015 | 09:37

Sabin Ilie şi Leta s-au despărţit acum mai bine de zece ani, şi chiar dacă el şi-a refăcut viaţa, şi are un copil, fosta lui soţie a fost extrem de discretă cu viaţa personală, nefiind probabil pregătită să se ancoreze într-o relaţie serioasă. Toate aceste temeri par să fi dispărut, Leta afişându-se extrem de fericită la braţul noului iubit.

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o zilele trecute pe Leta Ilie în timp ce mergea la o sesiune de cumpărături într-un centru comercial din Capitală, dar nu singură, ci la braţul noului ei iubit, de care pare extrem e îndrăgostită.

Atentă din fire, Leta a avut grijă ca iubitul ei să nu apară oricum în public, astfel că înainte de intrarea în centrul comercial, cei doi au făcut o oprire, timp în care blonda i-a şters minuţios buzele iubitului, cel mai probabilş de rujul rămas după un sărut pasional.

CLICK PE GALERIE PENTRU FOTO

Pentru a o răsplăti pentru toată grija şi iubirea pe care i le oferă, bărbatul a strâns-o puternic în braţe, după care i-a oferit un sărut, de această dată pe obraz, pentru a nu îi mai şterge rujul. La intrarea în magazin, tocurile înalte pe care Leta le purta i-au dat ceva bătăi de cap, dar iubitul a fost pe fază şi a ajutat-o atunci când şi-a pierdut echilibrul, după care şi-au continuat liniştiţi plimbarea prin magazinele centrului comercial.

Căsătoria fotbalistului Sabin Ilie cu fosta sa soţie, Leta, a durat opt ani, timp în care au avut şi doi copii. După această perioadă însă, povestea lor a continuat cu scandaluri peste scandaluri, iar fotbalistul declara că totul s-a transformat într-un coşmar pentru el. Dar, cu timpul, şi-a revenit şi a cunoscut-o pe Magda, femeia care, de altfel, i-a dăruit şi un copil, al treilea pentru atacant.

Sursă: spynews.ro