Fotbal intern

FOTO. Gorjenii au oficializat patru transferuri perfectate în această vară

Pandurii Tîrgu Jiu a prezentat patru dintre transferurile făcute în această vară. Claudiu Voiculeţ, Ovidiu Herea, Armiche Ortega Medina şi Christian Obodo au fost prezentaţu oficial ca...
21.07.2016 | 15:09
FOTO Gorjenii au oficializat patru transferuri perfectate in aceasta vara
ADVERTISEMENT

Pandurii Tîrgu Jiu a prezentat patru dintre transferurile făcute în această vară. Claudiu Voiculeţ, Ovidiu Herea, Armiche Ortega Medina şi Christian Obodo au fost prezentaţu oficial ca jucători ai formaţiei din Tîrgu Jiu.

Celor patru jucători li se mai alătură pe lista de achiziţii şi olandezul Jordy Buijs.

“Am revenit pentru că mi s-a spus despre proiectul pandurilor. Sincer şi pentru stadionul care se va face, dar şi pentru entuziasmul de aici. Ştiu că sînt ceva probleme, dar avem promisiuni că se vor rezolva. Şi oportunitatea de a juca în cupele europene a contat, şi baza care este aici, aşteptăm cu nerăbdare şi finalizarea stadionului. În campionat, obiectivul este accederea în play-off. Obiectivul pe termen scurt este calificarea în grupele Ligii Europa. Avem o echipă bună, ne mai trebuie cîteva meciuri să ne omogenizăm, depinde cum începem campionatul. O victorie ne-ar da încredere pe mai departe”, a spus Voiculeţ.

ADVERTISEMENT

”Am vorbit cu Narcis cînd eram la Rapid, ne-am înţeles repede, nu a contat partea financiară. Este un proiect frumos, am văzut performanţa de anul trecut, vine stadionul nou, dar şi cupele europene. Contează să te duci la o echipă care joacă în cupele europene. Pandurii s-a bătut la campionat, a avut un parcurs bun. A fost un grup unit aici, am vorbit şi cu Săpunaru înainte de a semna cu Pandurii. Mi-am dorit să lucrez cu domnul Grigoraş, pînă acum nu lucrasem cu dânsul, acum sper să facem lucruri bune. Sîntem un grup experimentat, jucători cu meciuri multe în prima ligă, jucători de certă valoare. Este important să ne cunoaştem bine. Vreau să facem un campionat bun, să prindem play-off-ul şi să terminăm cît mai în faţă. Este un campionat greu, sînt echipe bune, dar avem forţa să terminăm sus. Personal, îmi doresc să revin la o formă cît mai bună, apoi să îmi ajut echipa şi să marchez cît mai multe goluri”, a spus Herea.

“Este foarte importantă oportunitatea care mi s-a dat să joc pentru un club ca Pandurii, care se bate să cîştige campionatul şi să joace în grupele Europa League. Cunosc lucruri despre campionatul românesc pentru că am prieteni care joaca la CFR Cluj şi mi-au vorbit frumos despre această Ligă. Este un pas înainte pentru mine. Trebuie să începem bine campionatul, să ne luptăm, şi poate vom avea un loc mai sus în clasament ca anul trecut. Nu sunt 100% pregătit, dar mă antrenez în fiecare zi şi cînd antrenorul va decide că se poate baza pe mine, voi debuta”, a spus Armiche.

ADVERTISEMENT

“Am rămas impresionat de nivelul Ligii I. Anul trecut, pe cînd jucam la Chiajna am observat lucruri bune în acest campionat şi cred că în timp va deveni chiar mai puternic, pentru că observ că mai mulţi jucători de calitate încearcă să vină în România. Dacă muncim împreună, ca o echipă, rezultatele vor veni. Sînt aici să-mi îmbunătăţesc jocul, să muncesc alături de antrenor şi echipă, şi să-i ajut pe jucătorii mai tineri. În sezonul trecut, cînd mă uitam la Pandurii, mi s-a părut o echipă foarte unită, care marca mult. Avem golgheterul campionatului, mulţi au plecat, dar nu contează, ăsta e fotbalul. Unii pleacă, alţii vin. Cred că în acest sezon trebuie să fim concentraţi, să urmăm instrucţiunile antrenorului şi să muncim foarte mult pentru a avea rezultate bune”, a spus Obodo.