ADVERTISEMENT
Cele mai citite

VIDEO / Halep, bucuria copiilor! Simona a făcut fericiţi sute de micuţi! A jucat tenis cu ei pe terenul de la BRD!

Organizatorii primului turneu WTA de la Bucureşti, BRD Bucharest Open, au stabilit pentru astăzi "Kids day", o zi dedicată copiilor iubitori de tenis. Micuţii s-au întîlnit cu o parte din...
Autor: Nicu Bădescu | 06.07.2014 | 17:59

Organizatorii primului turneu WTA de la Bucureşti, BRD Bucharest Open, au stabilit pentru astăzi “Kids day”, o zi dedicată copiilor iubitori de tenis. Micuţii s-au întîlnit cu o parte din sportivele din România care participă la competiţie, iar din distrubuţia trimisă pe zgura de la Arenele BNR nu avea cum să lipsească Simona Halep.

ADVERTISEMENT

Vezi video:

Loading the player…

Sursă video: Look TV

Numărul 3 WTA a fost, cum era de aşteptat, punctul de referinţă al acţiunii. Proaspăta semifinalistă de la Wimbledon a încercat să satisfacă toate ceririle pentru poze, autografe şi chiar pentru săruturi nevinovate, fiind asaltată de copiii care în ultimul an au crescut cu performanţele jucătoarei de 22 de ani.

ADVERTISEMENT

halep kids6

 

La eveniment au mai participat, printre altele, Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru sau Alexandra Cadanţu, dar şi căpitanul echipei naţionale de Fed Cup, Alina Tecşor. 

ADVERTISEMENT

halep fetele kids

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!