News

FOTO HOT / Asistenta lui Mihai Morar, show incendiar!

Milionarul Tantareanu si-a sarbatorit ziua de nastere, acum doi ani, printr-o petrecere fastuoasa, pe domeniul sau de la Corbeanca, la care au participat in jur de 300 de invitati, printre care amici,...
Autor: Mirela Apostol | 14.01.2015 | 08:18
FOTO HOT / Asistenta lui Mihai Morar, show incendiar!

Milionarul Tantareanu si-a sarbatorit ziua de nastere, acum doi ani, printr-o petrecere fastuoasa, pe domeniul sau de la Corbeanca, la care au participat in jur de 300 de invitati, printre care amici, prieteni de suflet, dar si vecinii din “Paradisul verde”. Musafirii au avut parte de un ospat regesc, de muzica de calitate si de momente de umor asigurate chiar de excentrica gazda, pusa pe glume de la ora 14.00, cand a debutat evenimentul.

ANDREEA BĂLAN S-A DEZBRĂCAT DUPĂ UN SHOW NEBUN!!! E GOALA PUSCA!!!

Elena Marin, in fata vilei lui Tantareanu, inainte de show-ul erotic

Afaceristul a primit o multime de cadouri, printre care haine si accesorii de la branduri exclusiviste, vinuri de colectie si obiecte decorative. Cel mai mult insa l-a exaltat un dar “viu” primit din partea unor prieteni apropiati.

VIDEO NECENZURAT / CUM ŞI-A UMILIT BENDEAC IUBITA, ROXANA VANCEA!!! A FILMAT TOT!! 

Miscarile actualei asistente a lui Morar au socat audientaCunoscand bine gusturile antreprenorului, acestia i-au adus o trupa de dansatoare tinere, sexy si voluptuoase care au strans repede toti reprezentantii sexului tare in jurul lor. Una dintre fete, cea care i-a placut cel mai mult sarbatoritului este nimeni alta decat actuala asistenta a lui Mihai Morar, Elena Marin.

DRAMA ANDREEI MANTEA!!! BOMBA SEXY E SUSPECTA DE CANCER!!! ANUNTUL TERIBIL!!!

Sexoasa juna care a concurat si pentru postul de “vecina” la Neata, i-a facut sangele sa clocoteasca milionarului, cu miscarile ei lasciv. Efectul? Acesta mai avea putin si “sarea” pe ea.Ce a uitat  Tantareanu insa este ca la petrecere erau prezenti si cativa copii care s-au strans langa adulti cand au intrat in scena dansatoarele mai mult dezbracate si au asistat la toate scenele cu tenta sexuala de la petrecere.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE