News

FOTO / Catrinel Menghia, mai SEXY ca niciodată

Catrinel Menghia si-a lasa fanii cu gura cascata, dupa ce a postat pe contul de socializare, o imagine din intimitatea ei....
19.01.2015 | 11:14

Catrinel Menghia si-a lasa fanii cu gura cascata, dupa ce a postat pe contul de socializare, o imagine din intimitatea ei.

catrinel menghia

Catrinel Menghia este unul dintre cele mai celebre fotomodele româneşti, care a reuşit să se facă remarcată şi de către străini. Bruneta a facut publica o fotografie si a reusit sa incinga imaginatia prietenilor virtuali.

In imagine, fotomodelul este întors cu spatele, privind pe balcon. Bikinii din dantelă neagră, transparentă şi pantofii cu toc. La atat a apelat Menghia pentru a suci mintea barbatilor.

A divortat dupa 6 ani de casnicie

Catrinel Menghia a devenit cunoscuta inca de la varsta de 16 ani. Pe atunci l-a cunoscut si pe Razvan Fodor, cu care a avut o relatie timp de de cativa ani.Romanca a plecat apoi in Italia, unde si-a continuat cariera de manechin, insa si-a refacut si viata personala. Catrinel s-a casatorit cu Massimo Brambati, insa casnicia lor nu a durat decat 6 ani, Menghia divortand in 2011.

sursa: cancan.ro