News

FOTO HOT / Cum arată noile concurente ale lui Botezatu!

Sunt tinere, frumoase, ambitioase! Unele dintre ele au experienta de model, altele nu au urcat niciodata pe o scena, dar toate isi doresc acelasi lucru: sa fie elevele lui Catalin Botezatu si sa...
Autor: Ionuţ Cataramă | 30.01.2015 | 08:47
FOTO HOT / Cum arată noile concurente ale lui Botezatu!

Sunt tinere, frumoase, ambitioase! Unele dintre ele au experienta de model, altele nu au urcat niciodata pe o scena, dar toate isi doresc acelasi lucru: sa fie elevele lui Catalin Botezatu si sa ajunga sa cucereasca titlul de “Supermodel” in show-ul – concurs care ar putea sa le schimbe viata – “Supermodels by Catalin Botezatu”, ce debuteaza sambata, 7 februarie, la Kanal D.

 Ce sunt dispuse sa faca concurentele pentru a-si indeplini scopul, ce limite vor depasi, cat de semnificativ le va schimba aceasta experienta unica. veti putea afla urmarind din 7 februarie, la Kanal D, cel mai intens reality-show al momentului: “Supermodels by Catalin Botezatu”!

 

Despre emisiune

Show-ul “Supermodels by Catalin Botezatu” incepe pe 7 februarie, la Kanal D, si va fi difuzat in fiecare sambata si duminica, de la 21:30. Filmari si shootinguri spectaculoase, probe iesite din comun, stangacii, emotii uriase, dorinta de afirmare, pasiune, dar si ura, toate acestea sunt ingredientele care fac din “Supermodels by Catalin Botezatu” o experienta  intensa, de neratat!  Concurentii, fete si baieti, alesi in urma preselectiilor, vor avea de strabatut un drum anevoios, dar si plin de stralucire, alaturi de mentorul lor – Catalin Botezatu. Show-ul va supune concurentii unor adevarate probe de viata, acestia fiind nevoiti sa locuiasca in aceeasi casa cu competitorii lor, sa invete sa-i cunoasca si sa transforme acest lucru intr-un avantaj pentru ei, dar si sa faca fata provocarilor aparute pe parcursul celor doua luni de filmare in casa “Supermodels”.

 

Nu de putine ori, celebrul designer ii va provoca pe concurenti la adevarate teste de curaj si vointa, pentru ca acestia trebuie sa dovedeasca faptul ca au, dincolo de frumusete, charisma si determinarea necesare pentru a cuceri lumea showbiz-ului si publicul.

Nu ratati, din 7 februarie, in fiecare sambata si duminica, de la 21:30, show-ul  “Supermodels by Catalin Botezatu”, cea mai intensa competitie a anului, ce imbina stralucirea vietii de model cu disciplina de fier, probe in situatii limita si emotii uriase!

Sursa:www.wowbiz.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!