News

FOTO HOT / Ele sînt vedetele cu cele mai tari posterioare

Vara trecuta, Andreea Mantea s-a simtit ca pe plaja din Copacabana, din moment ce ne-a aratat "mingea" oficiala de la Campionatul Mondial. Mai exact, in costum de baie Mantea arata sublim, iar fundul...
Autor: Mirela Apostol | 02.01.2015 | 10:27
FOTO HOT / Ele sînt vedetele cu cele mai tari posterioare

Vara trecuta, Andreea Mantea s-a simtit ca pe plaja din Copacabana, din moment ce ne-a aratat “mingea” oficiala de la Campionatul Mondial. Mai exact, in costum de baie Mantea arata sublim, iar fundul ei bombat si sexy este comparabil cu cel al unei brazilience. Pentru acest lucru, Andreea Mantea ocupa locul 1 in topul celor mai frumoase fundulete de vedete.

Locul 2 ii revine mamei fiicei lui Adrian Cristea. Denisa Nechifor are un trup demn de invidiat cu care atrage imediat atentia pe plaja. Cand frumoasa ieseanca se mai urca si pe skijet, apoi atunci sa te tii bine, ca la asa imagini s-ar scoate si Viagra de pe piata.

Locul 3 il primeste fara probleme iubita lui Dorian Popa. Sunt frumosi foc impreuna si atrag toate privirile. Interesant este ca desi Dorian Popa este vedeta si el face de obicei poze cu lumea pe plaja sau pe strada, iubita acestuia reuseste de foarte multe ori sa-l eclipseze pe artist. Claudia este o roscata focoasa, o adevarata bomba sexy, care mai are si atitudine pe langa asta.

Pe locul 4 se claseaza Anda Adam, o clasica a topurilor de posterioare sexy. Cantareata reuseste sa arate in continuare senzational de la spate, in ciuda gurilor rele.

Loredana Chivu ocupa ultimul loc in top! Are un fund sexy rau si merita laudata din acest punct de vedere.

Sursa: www.wowbiz.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE