News

FOTO HOT! O româncă a înnebunit un italian celebru

Maria Alexe a înfierbântat imaginaţia bărbaţilor într-un pictorial incendiar în care şi-a arătat formele la care mulţi bărbaţi celebri au poftit....
08.10.2014 | 21:33

Maria Alexe a înfierbântat imaginaţia bărbaţilor într-un pictorial incendiar în care şi-a arătat formele la care mulţi bărbaţi celebri au poftit.

maria_alexe-4

Maria Alexe a devenit cunoscută în România după ce a devenit fotomodel. Tânăra din Slatina şi-a început cariera în modelling sub îndrumarea Mădălinei Ghenea şi a lucrat pentru diverşi creatori de modă români.
Tânăra a acceptat să realizeze un pictorial artistic pentru onlinecafe.ro, în care şi-a etalat formele perfecte într-o locaţie din Centrul Vechi.

maria_alexe_2

Apariţiile Mariei în presă au fost ocazionale şi au avut în centrul atenţie bărbaţi celebri din România, dar şi staruri internaţionale.

Absolventa Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universităţii din Bucureşti a fost surprinsă de martori în momentul în care intra în imobilul fotbalistului Andrei Cristea, fost jucător la Steaua şi Dinamo, cu o cutie de prăjituri care probabil erau pentru pofticiosul atacant.

maria_alexe_1

Tânăra călătoreşte foarte mult în Italia, la Milano unde locuiesc mai mulţi prieteni de-ai ei şi unde nu este străină de viaţa de noaste a capitalei de modă.

untitled-2_4

Atrasă de fotbalişti, Maria a făcut multe victime printre italieni, cel mai celebru bărbat cu care a stat fiind fostul atacant al naţionalei Italiei, Christian (Bobo) Vieri.

sursa: click.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!