Nicio categorie

FOTO HOT / Vezi cum se menţine în formă Loredana

Viaţa de asistentă Tv nu este deloc uşoară. Trebuie să arate tot timpul perfect, şi, uneori, ajunge să facă sacrificii de neimaginat pentru o femeie obişnuită. Şi, uneori, are de suferit...
05.10.2014 | 12:23

Viaţa de asistentă Tv nu este deloc uşoară. Trebuie să arate tot timpul perfect, şi, uneori, ajunge să facă sacrificii de neimaginat pentru o femeie obişnuită. Şi, uneori, are de suferit din plin pentru asta.

636x853_1391377271c141a424

Pentru a avea un tonul perfect al pielii, Loredana Chivu merge, cât de des poate, la masaj, având grijă să nu apară cumva celulita pe trupul ei cu forme de invidiat. Aşa că, ”păcătoasa” a luat măsuri extreme pentru a-şi proteja atuurile.

loredana-chivu-6

Astfel, ajunsă la un salon de masaj cosmetic, Loredana a apelat la cea mai dură formă de tratament anticelulititc: cea în care este masată cu un par. Mai exact, este vorba de o bucată de lemn de bambus cu care bărbatul care îi face masaj o ”răsfaţă” pe asistenta TV.

1

Cu toate acestea, chiar dacă nu poate fi prea plăcut să simtă acel lemn pe picioarele şi pe fundul ei, Loredana nu crâcneşte vreun moment, suportând cu un stoicism incredibil tratamentul, fiind convinsă că aşa va avea, în continuare, un corp de invidiat, fără pic de celulită.

2

Ba chiar mai mult, la un moment dat, curioasă să vadă cu ce este”chinuită” de maseour, Loredana a început să studieze respectiva bucată de bambus, imediat după ce acesta a renunţat la bambus şi s-a apucat să o ”frământe” cu mâinile.

sursa: spynews.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri