FOTO. Iată documentul prin care Pandurii refuză ca meciul cu Astra să fie amînat

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
21/07/2016, 16:11
FOTO. Iată documentul prin care Pandurii refuză ca meciul cu Astra să fie amînat GALERIE FOTO

Astra Giurgiu va juca în turul al treilea al Ligii Campionilor împotriva formaţiei FC Copenhaga. Primul meci va avea loc la Giurgiu, pe 27 iulie, iar returul în deplasare, la 2 sau 3 august, în Danemarca.

După ce Steaua a ajuns la un acord cu CSMS Iaşi pentru amînarea meciului din prina etapă, Marius Şumudică a recunoscut că şi-ar dori şi el ca giurgiuvenii să nu joace împotriva echipei Pandurii Tîrgu Jiu, din etapa a doua.

Gorjenii nu au fost de acord cu propunerea lui Marius Şumudică, iar oficialii formaţiei Pandurii Tîrgu Jiu au trimis un document către Liga Profesionistă de Fotbal. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA DOCUMENTUL.

Astra-Copenhaga va avea loc miercuri, de la ora 20:30, la Giurgiu.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×