Fotbal intern

Fosta iubită a lui Marica, cea mai sexy crăciuniţă. Vezi FOTO

Fosta iubită a lui Ciprian Marica, Ilinca Vandici a îmbrăcat ţinuta de “Crăciuniţă” şi a dezvăluit din secretele frumuseţii ei, în special în privinţa podoabei capilare....
06.12.2014 | 10:52

Fosta iubită a lui Ciprian Marica, Ilinca Vandici a îmbrăcat ţinuta de “Crăciuniţă” şi a dezvăluit din secretele frumuseţii ei, în special în privinţa podoabei capilare.

1

Ilinca a fost vedeta unei şedinte foto, în care apare într-o rochie roşie ca focul, ce o prinde de minune şi îi scoate în evidenţă părul sănătos şi chipul angelic.
Vedeta s-a lăsat scăldată în lumina bliţurilor aparatelor de fotografiat pentru a-şi anunţa prietenele virtuale, şi nu numai, că urmează o perioadă specială de îngrijire, în special pentru păr.

2

Imaginea unui salon de lux din Capitală, Ilinca acordă o importanţă deosebită trucurilor de frumuseţe şi ascultă cu sfinţenie sfaturile hairstylistului Adi Constantin, cel care se ocupă de întreţinerea şi menţinerea culorii părului ei. “Ilinca Vandici are cîteva secrete, care o ajută imens. Anotimpul rece atacă podoaba capilară, de aceea, i-am recomandat măştile hidratante şi uleiurile nutritive. În plus, cel mai important detaliu îl constituie o cremă de netezire, o protecţie termică care sa se aplice pe părul umed înainte de a se coafa, şi un fixativ uşor”, spune Adi Constantin.

3

 

Ciprian Marica şi Ilinca Vandici au început relaţia în 2009, pe cînd vedeta TV prezenta emisiunea “Stele sub lupă”. Cu şase luni înainte, ea se despărţise de Alin Cocoş. Fotbalistul juca la echipa germană Vfb Stuttgart şi era, ca şi acum, o partidă foarte bună pentru multe femei din showbiz. Relaţia dintre ei evolua firesc spre căsătorie, însă în septembrie 2011 ei s-au despărţit, din cauza unei presupuse aventuri a fotbalistului. Cei doi s-au împăcat după cîteva luni, iar de atunci, Ciprian Marica şi Vandici au trecut prin mai multe despărţiri şi împăcări.

În pozele de Craciuniţă, Ilinca Vandici este extrem de elegantă! Roşcata poartă o rochie, lungă, sexy, stil sirenă, pe care a fost aplicată o blăniţă albă, ce te duce cu gîndul la o atmosferă din poveşti.

sursa: wowbiz.ro

ilinca-vandici-760625l 0-305817-ilinca_vandici_32e9c79c3f 4559-298685-ilinca ilinca-vandici-adelina-pestritu-se-dezbraca-si-face-scandal-644x416

 

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!