Cele mai citite

Foto. Darren Cahill, fotografie de colecţie de pe vremea când juca tenis

Darren Cahill este unul dintre cei mai bine cotaţi antrenori din tenisul mondial, dar el a reprezantat pentru Australia şi un jucător valoros pe vremea când evolua în circuitul profesionist de tenis.
Autor: Irina Aldea | 03.04.2018 | 17:08
Foto. Darren Cahill, fotografie de colecţie de pe vremea când juca tenis

Cunoscut acum pentru performanţa de a fi dus trei jucători, Lleyton Hewitt, Andre Agassi şi Simona Halep, pe primul loc în clasamentul mondial, australianul Darren Cahill a fost jucător profesionist de tenis. El a ocupat în 1989 chiar locul 22 în clasamentul ATP de simplu. În acelaşi an, a urcat pe poziţia a 10-a la dublu.

În carieră, Darren Cahill, care s-a născut la 2 octombrie 1965, a cucerit trei trofee la simplu. Ultimul dintre acestea a venit în anul 1991, la San Francisco, an din care puteţi vedea şi fotografia de mai jos, cu Darren în acţiune.

Darren Cahill s-a retras din circuit la vârsta de 30 de ani

Cu o înălţime de 1.88 m, Cahill s-a simţit foarte bine pe terenurile rapide. De altfel, acolo a obţinut şi cele mai bune performanţe, jucând finala semifinala de simplu la US Open 1988 (a pierdut în faţa lui Mats Wilander, care avea să câştige şi titlul), dar şi finala de dublu de la Australian Open 1989, unde a făcut pereche cu compatriotul său, Mark Kratzmann. Nu a avut o carieră foarte lungă ca jucător, retrăgându-se din activitate în 1995, la vârsta de 30 de ani, din cauza problemelor cronice la genunchi şi a celor 10 operaţii efectuate de-a lungul carierei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!