FOTO. Imagine senzaţională cu Antonia gravidă

Antonia este insarcinata in 8 luni si are o siueta pe care orice viitoare mamica si-ar dori-o....
01.12.2014 | 12:13
FOTO Imagine senzationala cu Antonia gravida

Antonia este insarcinata in 8 luni si are o siueta pe care orice viitoare mamica si-ar dori-o.

media_141742238717932200

Artista are numai 25 de ani si pana la aceasta varsta a reusit sa faca lucruri pe care multe nu le fac nici pana la 40. Ea a marturisit ce a insemnat pentru ea prima nastere si cum a maturizat-o acest lucru.

_mg_3237_as_smart_object_1

“Cand am nascut-o pe Maya am zis ca trebuie sa fiu foarte responsabila. Eu cred ca asa sunt, desi mai cred ca mama m-ar contrazice. Muncesc, imi fac banii mei. Am trecut prin foarte multe, desi sunt foarte tanara. Probabil ca asa a fost la mine, a trebuit sa ma maturizez mai repede. Nu stiu cum priveste lumea lucrurile astea, dar eu ma simt bine asa cum sunt. Cred ca, atunci cand e sa fii responsabil, trebuie sa fii, dar in rest merita sa iti permiti sa ramai asa cum esti tu. Am invatat ca femeile sunt capabile de aceleasi lucruri ca si barbatii.

antonia-02102012

Cand eram mica credeam in girl power, si acum sunt la fel. Independenta te face sa te simti implinita. Am inceput sa imi castig primii bani pe la 10-11 ani, ca model. Faceam job-uri mici, cataloage cu haine pentru copii. Si parintii mei m-au invatat sa gestionez lucrurile astea. Mie imi place tare Beyoncé, mi se pare ca le are pe toate. Mi-a transmis putere, e femeie, e mama, e artista, danseaza, canta, e actrita. Nu am ajuns la nivelul pieselor ei atat de puternice, dar mi-ar placea sa le fac mai tarziu, cand ma voi maturiza. Mi-ar placea sa fac cum face ea. Nu stiu cum face, dar reuseste! As vrea sa le spun fetelor multe lucruri. Şi as vrea sa ii transmit fetitei mele o multime de lucruri si sa fiu o mama buna pentru ea. Sunt sigura ca o sa ma revansez si o sa recuperez“ a apus Antonia pentru revista Elle.

sursa: wowbiz.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!