News

Foto. Imagini de la botezul secret al fiului lui Gabriel Oprea jr.: ”Viața noastră este acum completă!”

Băiatul fostului ministru Gabriel Oprea și-a botezat copilul pe care îl are cu soția Davida. Fiul lui Gabriel Oprea jr. are două luni.
23.10.2021 | 11:32
Fostul ministru Gabriel Oprea (60 de ani) a avut mereu grijă de fiul lui
ADVERTISEMENT

Gabriel Oprea (60 de ani) este un politician care a avut de-a lungul timpului mai multe funcții importante în cadrul guvernului. Lider UNPR, Oprea a fost ministru al Apărării Naționale (decembrie 2009-mai 2012), dar și ministru al Afacerilor Interne, în două rânduri (decembrie 2008-ianuarie 2009 și martie 2014-noiembrie 2015).

Între 2002 și 2003, Gabriel Oprea a fost prefect al municipiului București, ulterior fiind ales în Parlamentul României și ca senator, dar și ca deputat. De numele lui este legat și scandalul declanșat pe 21 octombrie 2015, când Bogdan Gigină, un polițist ce făcea parte din coloana oficială ce îl escorta, a murit într-un accident de circulație.

ADVERTISEMENT

Oprea jr., angajat pentru două luni la Ministerul Agriculturii

Gabriel Oprea este căsătorit cu Sanda, cu care are doi copii, Gabriel Marin și Ana Maria. În 2019, presa a dezvăluit că fiul demnitarului a fost angajat temorar, pentru două luni, în cadrul Ministerului Agriculturii.

”În perioada 01 mai – 01 iulie 2019, domnul Gabriel Marin Oprea a fost angajat temporar al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, îndeplinind activități specifice.

ADVERTISEMENT

Adică organizarea de evenimente pe perioada asigurării de către România a Președinției Consiliului UE și implementarea strategiei de organizare comună a pieței conform regulamentelor europene și cadrului legislativ național”, se arăta într-un răspuns remis atunci către G4Media.ro de minister.

Băiatul fostului ministru a făcut cununia civilă acum doi ani

”Nu era vorba de bani, Gabriel Oprea credea că așa se maturizează fiul său, un copil crescut cu totul la dispoziție. Credea că așa mai renunță la fete, cluburi și mașini. Asta spuneau chiar apropiații secretarului general Ilie Aprodu, care știau de la acesta. Este haios, dar ăsta este adevărul.

ADVERTISEMENT

Gabriel Oprea își maturizează fiul pe bani și funcții publice. Funcție care putea fi ocupată de un copil cu adevărat muncitor, care avea nevoie de un salariu ca să-și plătească lunar chiria”, mărturisea atunci pentru sursa citată un angajat din Ministerul Agriculturii.

În toamna lui 2019, Oprea jr. a făcut cununia civilă cu iubita lui, Davida, pentru ca în vara anului trecut cei doi să se cunune și religios, în cadrul unei ceremonii restrânse, specifică restricțiilor generate de pandemie.

ADVERTISEMENT

Gabriel Oprea jr. a devenit tată acum două luni

Pe 12 august anul curent, băiatului fostului ministru a devenit în premieră tată atunci când soția lui, Davida, l-a născut pe David. Acum câteva zile, în mare secret, cuplul Gabriel – Davida și-au și botezat juniorul, în cadrul unei ceremonii emoționante.

”Viața noastră este acum completă! Botezul puiului nostru!”, a scris Gabriel Oprea jr. (25 de ani) în dreptul fotografiilor realizate la botezul lui David, în care fiul demnitarului este surprins dansând cu soția la petrecerea de după eveniment.

Fiul fostului ministru este cel mai bun prieten al Mariei Iordănescu, fata fostului mare fotbalist și antrenor Anghel Iordănescu, care s-a măritat în acest an. De altfel, tatăl lui Gabriel Oprea jr. și tatăl Mariei au fost și ani buni colegi de partid, în UNPR.

 

ADVERTISEMENT